header app

Aplicația dvs. de șofer de camion: Michelin TruckFly

Publicat la data 23 mai 2024 - 3 minut(e) de lectură

Șoferii de camion pot folosi acum Truckfly by MICHELIN, o aplicație care îi ajută să găsească cele mai bune locuri și informații pentru a-i sprijini pe drum, în toată Europa. Grégoire Rosay, CEO de Truckfly, dezvăluie modul în care această aplicație devine un activ crucial pentru flotele care doresc să aibă grijă de șoferii lor.

Grégoire Rosay, CEO deTruckfly

Grégoire Rosay, CEO deTruckfly

Grégoire Rosay, CEO of Truckfly


 

Ce este de fapt Truckfly?

Vă prezentăm Truckfly de la Michelin, o aplicație care îi ajută pe șoferii de camion să se bucure de călătorii fără probleme. Aplicația noastră gratuită este concepută pentru șoferii profesioniști, oferind mai mult decât cele mai bune locuri de pe traseele lor - este vorba despre îmbunătățirea vieții pe șosea. Acoperind 44 de țări și cu 330.000 de utilizatori unici, este asistentul mobil pentru șoferii de camion care răspunde tuturor nevoilor acestora. Pot descoperi zone de odihnă, servicii și multe altele, economisind timp atunci când își organizează itinerariile.

truckfly cta download app ro

 1. Facilități la îndemână: Truckfly vă îndrumă eficient către dușuri curate, restaurante de calitate pe autostradă și locuri de parcare securizate pentru o călătorie confortabilă.
2. Fiți în avans cu actualizările de trafic: în colaborare cu operatori de încredere, Truckfly oferă informații despre trafic în timp real, asigurând livrări punctuale.
3. Parcare simplificată: funcția de parcare conectată a Truckfly face ca găsirea de spații disponibile să fie fără stres și convenabilă.
4. Asistență medicală accesibilă: în parteneriat cu DocStop, Truckfly oferă acces ușor la serviciile medicale, acordând prioritate bunăstării dumneavoastră pe drum.
5. Centru complet de resurse: De la orele de deschidere până la disponibilitatea Wi-Fi, Truckfly vă simplifică călătoria cu detalii practice.

Nu este doar o aplicație; este soluția fiabilă a șoferului de camion pentru o călătorie mai ușoară.

Vorbește acum cu angajații tăi despre aplicația Truckfly și ajută-i să economisească timp în timp ce au grijă de ei înșiși!” - Grégoire Rosay

Truckfly în cifre

Truckfly în cifre

De ce îmbunătățirea condițiilor de muncă pentru șoferii de camioane este o prioritate pentru managerii de flote?


Potrivit Uniunii Internaționale de Transport Rutier (IRU), există un deficit semnificativ de șoferi profesioniști de camion la nivel mondial, cu peste 2,6 milioane de posturi neocupate.

Acest deficit apare dintr-o multitudine de factori, cuprinzând influențe economice, demografice și de reglementare. În plus, un număr tot mai mare de șoferi de camioane își mută atenția către distribuția pe distanțe scurte, ca răspuns la cerințele tot mai mari ale industriei comerțului electronic.

Deși această tranziție este menită să îmbunătățească echilibrul dintre viața profesională și viața privată, ea a generat, de asemenea, preocupări cu privire la siguranță și condițiile de muncă. La Truckfly, suntem dedicați abordării și îmbunătățirii acestor aspecte pentru a beneficia industriei în ansamblul ei!
 

 

Descărcați TruckFly By Michelin

truckfly cta download truckfly ro

 

Truckfly by Michelin este accesat de 330.000 de utilizatori activi unici în Europa în fiecare an. Aplicația este acum o referință pentru șoferii de camion din întreaga lume! Deci, veți fi dvs. următoarea flotă care o va folosi și va îmbunătăți condițiile de lucru ale angajaților dvs. cu cea mai bună aplicație pentru șoferii de camion?

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+