Mature male driver leaning on truck

white paper header

Mature male driver leaning on truck

Cum să angajați și să păstrați cei mai buni șoferi în flota dumneavoastră: 8 sfaturi pentru a-i atrage!

Publicat la data 5 decembrie 2022 - 1 minut(e) de lectură

Pe o piață a muncii competitivă, recrutarea angajaților și evitarea fluctuației de personal nu este o sarcină ușoară. Până la interviul de plecare, prin asigurarea unor condiții bune de muncă, trecând prin crearea unui parcurs profesional durabil și prin procesul de cunoaștere proprie ca angajator, descoperiți cele mai bune 8 sfaturi pentru a atrage campionii șoselelor!

Penuria de șoferi de camion este alarmantă, iar flotele medii și mici nu dispun uneori de resursele necesare pentru a construi o strategie de marcă în calitate de angajator pentru a-și promova compania și sectorul în fața potențialilor candidați.

Suntem convinși că implementarea și comunicarea unor acțiuni concrete, ușor de aplicat, ar consolida atractivitatea companiei dumneavoastră.

Completați formularul pentru a primi ghidul gata de descărcare

sunteți...
Transportator Dealer de anvelope Altă categorie
common.error.invalidField:This field is invalid
20 vehicule sau mai puțin Peste 20 de vehicule Nu gestionez niciun camion
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
0/200
Manager flotă Gestionare stocuri și inventar Responsabil Achiziții Responsabil facturi/plăți/taxe Proprietarul flotei Responsabil carcase și reșapare Întreținerea vehiculelor Șofer de camion Responsabil Credit Altele
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
Transportul de mărfuri Construcțiile Transportul de persoane Altă categorie
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid

Prin transmiterea adresei de e-mail şi apăsarea butonului de abonare, declaraţi că aţi citit Termenii şi Condiţiile şi Politica de prelucrare a datelor. Michelin Romania S.A. prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, independent faţă de orice altă abonare din orice altă platformă, pentru (i) a vă gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) şi a măsura performanţa campaniilor noastre şi a analiza interacţiunile dvs. cu comunicările noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a vă cunoaşte mai bine şi a vă personaliza experienţa pe care o pot oferi companiile Michelin şi pentru a vă trimite oferte de marketing. Vă puteţi gestiona oricȃnd preferinţele de comunicare sau puteţi să vă dezabonaţi folosind link-ul inclus ȋn toate e-mail-urile noastre. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ştergere sau alte drepturi, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Pentru mai multe detalii puteţi accesa politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+