wave5 innovative trucks header

Top 5 cele mai inovatoare camioane din întreaga lume

Publicat la data 1 martie 2023 - 2 minut(e) de lectură

Bucurați-vă ochii cu panorama celor mai inovatoare camioane din sector. Fie că sunt modele premiate sau clasice modernizate, aceste 5 camioane integrează eficient echipamente conectate, design și surse de energie alternativă pentru a ne conduce în viitor.

copie de iveco s way 002

  • IVECO S-WAY

    • Cu S-WAY, conectivitatea trece la un alt nivel: sistemul avansat de asistență la condus oferă o experiență excepțională. Noua aplicație MyIVECO EASY Way oferă șoferilor servicii simplificate de mentenanță predictivă și servicii premium personalizate pentru a îmbunătăți performanța și eficiența.

copie de man tgx sustainable truck of theyear award 2022

 

Noul MAN TGX

MAN aduce acasă aurul - de două ori!

International Truck of the Year (IToY) a evaluat TGX pe baza criteriilor: inovații tehnice, confort, siguranță, amprentă de carbon, TCO și capacitatea generală de conducere și l-a desemnat International Truck of the Year în 2021 și 2022. Pe scurt, este camionul care „a avut cea mai mare contribuție la eficiența transportului rutier“. TGX a câștigat și premiul iF Gold Design Award pentru designul său elegant, precum și premiul Red Dot Design Award! Impresionant!

 

copie de mercedes benz genh2

Mercedes-Benz GenH2

  • În 2021, prestigiosul premiu International Truck of the Year (IToY) Truck Innovation a fost acordat camionului cu pile de combustie GenH2 de la Mercedes-Benz. Pe lângă aspectul foarte elegant, camionul german pe hidrogen se poate lăuda cu o autonomie de până la 1 000 km. Așteptăm cu nerăbdare testele cu clienții din 2023!

copie de scania v8 770 super

  •  

  • Scania V8 770 SUPER sau Hybrid Elect

  •  
    • Nu degeaba i se spune „Regele șoselei“! Scania 770S are 770 de cai putere ౼ dar reușește chiar și așa să promită economii semnificative de combustibil! La acest model s-a redus greutatea cu 75 de kilograme și s-a montat un turbocompresor cu geometrie fixă și rulmenți cu bile.
    •  

copie de tesla semi

Tesla semi

    • Elon Musk a dat din nou lovitura cu prima semiremorcă a companiei. Potrivit Tesla, este cel mai rapid și mai sigur camion cu cel mai redus TCO. Și, așa cum ne-a obișnuit Tesla, este 100% electric.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+