background agro full agriculture
background agro full agriculture

AGRICULTURĂ

Michelin, partenerul dvs. de mobilitate pentru protecția solului dvs. agricol

Găsiți anvelopa agricolă potrivită

Trebuie să selectați unul dintre câmpuri
Parametru de căutare nevalid, încercați din nou

Demonstraţie practică - Performanţa anvelopelor MICHELIN Ultraflex

Demonstraţie practică - Performanţa anvelopelor MICHELIN Ultraflex

În cadrul evenimentului Big4Agro din judeţul Neamţ, Michelin a prezentat tehnologia şi gama de anvelope agricole MICHELIN Ultraflex.
Pentru a demonstra performanţa acestor anvelope comparativ cu anvelopele radiale standard, s-au organizat două demonstraţii practice, prin care participanţii au putut observa beneficiile anvelopelor MICHELIN Ultraflex:

  • o amprentă mai mare la sol
  • reducerea compactării solului
    Aceste două caractaristici ajută fermierii să ȋşi crească producţia pe hectar cu pȃnă la 4%.

Fermierii își povestesc experiențele

Expertiza se acumulează la câmp.

Prin intermediul mărturiei lui Arnaud Charmetant descoperiți beneficiile utilizării anvelopelor agricole Michelin:

  • Durată de viaţă mai lungă
  • Reducerea cheltuielilor cu carburantul
  • Reducerea compactării solului

Ferma Agricom Borcea: Anvelopele Michelin ne-au ajutat să scădem cu 15% consumul de motorină!

tyre-pressure

Calculează presiunea adecvată

Maximizaţi producţia agricolă si durata de viaţă a anvelopelor dvs. prin utilizarea presiunii corecte

contact-us-white

Contactați un expert

Aveți o întrebare? Aveți un comentariu?
Doriți să vă apelăm?
Scrieți-ne!

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Background axiobib2 at work Agriculture

pneu MICHELIN AXIOBIB2

Servicii și soluții


Descoperiți uneltele și serviciile noastre ce vă pot oferi asistență zilnică pentru administrarea fermei dvs. și pentru protecția solului dvs. agricol.

Servicii și soluții


Descoperiți uneltele și serviciile noastre ce vă pot oferi asistență zilnică pentru administrarea fermei dvs. și pentru protecția solului dvs. agricol.

Ceilalți fermieri confirmă:

MICHELIN Axiobib - Creşterea producţiei cu 2% şi scăderea consumului de carburant cu 10%

Ferma Tomtim ne povesteşte experienţa sa cu anvelopele MICHEIN Axiobib, care au contribuit la creşterea producţiei cu 2% şi scăderea consumului de carburant cu 10%.

Anvelopele MICHELIN Axiobib - O tasare mai uşoară a terenului şi consum de carburant redus cu 10-12%

Răzvan Mitric de la Emiliana West Rom povestește experiența sa cu anvelopele MICHELIN Axiobib care oferă performanță optimă, o grijă mai mare pentru sol, durabilitate crescută, productivitate mărită și economii de carburant.

Economie de 10% la carburant cu anvelopele MICHELIN Axiobib2 la ferma Oltpiess

Andrei Popescu de la Oltpiess Slatina povestește experiența sa cu anvelopele MICHELIN Axiobib2 care oferă confort, tracţiune crescută, consum redus de carburant și grijă pentru sol.

Cei mai buni aleg Michelin: Anvelopele care au rezistat cu brio la 6.500 ore de rulaj!

Cei mai buni aleg Michelin: Anvelopele care au rezistat cu brio la 6.500 ore de rulaj!

Dacă vreau să fiu cel mai bun, folosesc ce e mai bun - este motto-ul după care ar trebui să se ghideze fiecare fermier din România. Marian Popa respectă la milimetru acest crez și rezultatele se văd.
Printre lucrurile care îi aduc profit în fermă sunt și anvelopele. De 40 de ani, de când face agricultură, a rămas fidel mărcii Michelin.

Economie la carburant de 2.000.000 HUF (~27000 RON) datorită anvelopelor MICHELIN Ultraflex

Economie de 2.000.000 HUF (~27.000 RON) la carburant datorită folosirii anvelopelor MICHELIN Ultraflex la presiunea corectă.

Totyafarm Kft. este o fermă din Ungaria, care exploatează 1.300 hectare de porumb dulce, mazare, porumb furajer, sfeclă de zahăr, seminţe oleaginoase şi cereale tradiţionale.

Sunt ȋntr-o continuă vȃnătoare de soluţii care să se potrivească solului eterogen pe care ȋl cultivă şi care să le permită să dezvolte o afacere profitabilă.
Din anul 2014 folosesc anvelope MICHELIN Ultraflex, ȋmpreună cu un sistem de reglare a presiunii in anvelope, pe ultilajele folosite in fermă.

Experienţa fermei DN Agrar cu anvelopele MICHELIN X-Tweel

DN Agrar, o fermă de lactate cu 10.000 de hectare de teren arabil și 10.000 de bovine, a ales să utilizeze anvelopele MICHELIN X-Tweel pe mini-ȋncărcătoarele din fermă.

Principalele motive din spatele alegerii sale au fost: eliminarea riscului de a face pană, reducerea timpilor de imobilizare a utilajelor, reducerea consumului de carburant şi creşterea productivităţii.

Urmariţi acest video pentru a afla toate beneficiile obţinute de fermier ȋn urma alegerii acestor anvelope!

Background Photo Agricultural world Agriculture

Lucrați la o fermă, sunteți cultivator sau crescător de animale, lucrați în industria lemnului, la o pepinieră sau întrețineți ariile verzi, sau poate lucrați în viticultură, arboricultură sau horticultură? Experții Grupului Michelin acordă de peste un secol asistență tuturor profesioniștilor din agricultură. Ne dedicăm întreaga expertiză, abilitățile și inovația pentru a proteja și respecta solul. Vă ajutăm să vă optimizați cheltuielile operaționale, în special prin economisirea carburantului și să vă îmbunătățiți randamentele agricole, reducând în același timp comprimarea și compactarea solului.

Diversitatea activităților agricole ne impune să răspundem provocărilor pe întregul segment, de la fermierul independent la policultură sau activitățile de creștere a animalelor, de la cooperativele agricole la agro-industrii, sau de la producția de cereale la contractanții agricoli.

Ne străduim să vă oferim cele mai bune soluții: anvelopa agricolă corespunzătoare, cu dimensiunea corespunzătoare și tehnologii cum este cea a anvelopei cu presiune redusă. Aceste soluții contribuie durabil la optimizarea performanței mobile, a duratei de viață, a tracțiunii și a confortului, pentru toate utilajele agricole.

Indiferent de utilajele cu care lucrați, tractor, remorcă, combine, distribuitoare, dispozitive de irigat, remorci-cisterne, sau utilaje de recoltat, tratare sau întreținere, profitați de gama completă specializată a Grupului Michelin de anvelope agricole. Oferim o gamă largă de dimensiuni de anvelope agricole pentru a vă echipa parcul auto agricol, cum ar fi 540/65R28, 650/65R38, 650/65R42, 600/65R28, 710/70R42.

Reprezentanții noștri Michelin și sfaturile practice, precum și calculatoarele noastre de presiune și selectorul de anvelope, toate acestea vă oferă un serviciu personalizat de calitate. Vă invităm să profitați de rețeaua noastră largă de parteneri distribuitori, eliminând, astfel, grijile cotidiene.

Haideți să abordăm împreună provocările agriculturii sustenabile și responsabile!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+