En ville une voiture et un gourgon sont garés

Background flottes vu vl Corporate fleet

En ville une voiture et un gourgon sont garés

Flote corporate

Ecosistemul potrivit pentru o gestionare corespunzătoare a flotei în prezent și modelarea unei soluții de mobilitate durabilă pentru viitor

Un manager de succes trebuie să aibă, de asemenea, viziune în ceea ce privește compania, angajații și planeta. Pentru a reuși pe toate fronturile, aveți nevoie de un partener care să vă permită să asigurați un management eficient și responsabil al flotei dumneavoastră de autoutilitare și vehicule comerciale și care să vă ajute, în același timp, să deveniți un jucător și un susținător al mobilității durabile.

Cu grupul Michelin, vă puteți asuma un angajament ferm pentru o mobilitate durabilă, îndeplinind în același timp standardele foarte ridicate de gestionare a flotei: cost total de exploatare (TCO) optimizat, impact redus asupra mediului, calitate optimă a serviciului și siguranță totală pentru utilizatori, indiferent de tipul carosabilului.

Rangée de camions garés sur un parking

Edito uv fleet 2 Corporate fleet

Rangée de camions garés sur un parking

PRODUSE PENTRU AUTOUTILITARE ȘI VEHICULE COMERCIALE UȘOARE

Găsiți anvelopa potrivită pentru operațiunile dumneavoastră care implică utilizarea de autoutilitare - MICHELIN Agilis (MICHELIN Agilis 3, MICHELIN Agilis CrossClimate, MICHELIN Agilis Alpin).

PRODUSE ADECVATE VEHICULELOR UȘOARE

Găsiți anvelopa potrivită pentru flota de vehicule ușoare (automobile și SUV-uri), în funcție de aplicație:MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN Primacy 4+ sau MICHELIN Alpin 6.

Flotte de voitures alignées sur un parking

Edito lv fleets m Help and Advice

Flotte de voitures alignées sur un parking

TESTATĂ DE PROFESIONIȘTI

Vreți să știți cum se comportă Agilis Crossclimate în condiții reale? Am invitat clienții să testeze produsul într-o varietate de condiții.
Vedeți de ce Agilis CrossClimate oferă mobilitate de top, pe tot parcursul anului.

POVESTEA 1 - testul pârtiilor de schi

Am invitat manageri de flote și clienți din Marea Britanie și Irlanda să testeze Agilis CrossClimate în unele dintre cele mai extreme condiții pe care le puteți întâlni în Marea Britanie; în interiorul Milton Keynes Snodome. Acest lucru le-a oferit clienților posibilitatea de a conduce vehicule pe pante acoperite cu strat gros de zăpadă, pentru a vedea în mod direct cum Agilis CrossClimate oferă tracțiune atunci când aveți cea mai mare nevoie.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - The new all-weather tyre for vans and commercial vehicles - EN
MICHELIN AGILIS CrossClimate RO

POVESTEA 2 - testarea pe zăpadă reală

Managerii flotelor importante din Europa, precum EDF, VEHIPOSTE, SIXT, BRITISH GAS etc. au testat anvelopa MICHELIN Agilis CrossClimate în condiții grele de iarnă și au fost impresionați! Tracțiunea pe zăpadă, manevrabilitatea și frânarea de urgență excepționale și cu vehiculul încărcat i-au impresionat cu adevărat. Chiar ei spun acest lucru!

POVESTEA 3 - tracțiune pe o varietate de suprafețe.

Pe lângă zăpadă, ploaie și toate celelalte condiții meteorologice, Agilis CrossClimate oferă o tracțiune excelentă pe o varietate de suprafețe. Fie că este noroi, pietriș sau iarbă, designul specific al profilului anvelopei CrossClimate oferă aderență atunci când aveți nevoie.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - AGCC Traction MUD&GRASS - EN
MICHELIN - CrossClimate - Témoignage de la flotte de la mairie de Brest - FR

POVESTEA 4 - confruntarea cu „Fiara din Est”

Vedeți cum Agilis CrossClimate a fost testat de Anglian Water în timpul uneia dintre cele mai severe furtuni din iarna anului 2018 din Marea Britanie, supranumită „Fiara din Est”, și a asigurat mobilitatea vehiculelor în această perioadă de vreme nefavorabilă.

contact-us-white

Aveți o întrebare? Contactați-ne!

Pentru informații suplimentare despre Michelin și anvelopele pentru autoutilitare, scrieți-ne.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+