pneu Génie Civil MICHELIN

RO Background wheel excavator Construction and Industry

pneu Génie Civil MICHELIN

Servicii – construcȚii și industrie

Nu lăsați nimic la voia întâmplării

A alege Michelin pentru a echipa o flotă de utilaje pentru construcții sau manipulare înseamnă a opta pentru anvelope cunoscute în întreaga lume pentru performanțele lor. Înseamnă, de asemenea, să puteți beneficia de sfaturile experților noștri, prezenți la fața locului și alături de dvs., în toate domeniile asociate anvelopelor și utilizării acestora pe șantier, în vederea optimizării utilizării acestora.

A alege Michelin înseamnă să beneficiați de o gamă de servicii, toate cu același obiectiv: ca anvelopele Michelin, produse de înaltă tehnologie, să fie exploatate zilnic la potențialul maxim.

Îmbunătățirea întreținerii anvelopelor pe parcursul duratei de exploatare, gestionarea tuturor anvelopelor flotei cu ajutorul soluțiilor conectate, tratarea și recuperarea anvelopelor uzate... acestea sunt serviciile oferite de Michelin și de partenerii săi din întreaga lume.

RO Logo pressure advisor service Help and Advice

CALCULATORUL DE PRESIUNE


Instrumentul dumneavoastră de căutare online pentru a găsi presiunile de referință pentru anvelopele utilajelor dumneavoastră de construcții

Gestionarea reciclării și recuperării anvelopelor uzate

Reciclarea și recuperarea anvelopelor uzate

Oriunde poate, Michelin susține și ajută la înființarea de structuri care să se ocupe de colectarea și reciclarea anvelopelor uzate. În funcție de dimensiunea lor, anvelopele din domeniul construcțiilor civile pot fi tratate prin aceleași canale de recuperare ca toate celelalte tipuri de anvelope. O serie de domenii de activitate din întreaga lume au apelat la anvelopele uzate drept combustibil alternativ în cuptoarele centralelor termice, cazanelor industriale, incineratoarelor, industriei cimentului etc. În Statele Unite, pe parcursul ultimilor zece ani peste 150 de milioane de anvelope au fost transformate și utilizate pentru a genera energie.

Anvelopele uzate au găsit, de asemenea, multe alte aplicații: încorporate în construcția de structuri impermeabile, utilizate ca umplutură pentru lucrări de terasament sau folosite în pereți izolați fonic, constituie o materie primă care deține numeroase avantaje. Acestea pot fi găsite și în compoziția carosabilului, sporind durabilitatea acestuia și reducând zgomotul generat de trafic.

Anvelope reparabile

Toate anvelopele noastre destinate activităților de construcții civile și manipulare sunt reparabile în măsura în care daunele pe care le-au suferit sunt rezonabile. Orice reparație trebuie efectuată de un profesionist acreditat de Michelin. Reparația vă permite să prelungiți durata de exploatare a anvelopei.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+