RO Background photo mining 10 Mining and quarries

Servicii – mine și cariere

Atunci când serviciile înseamnă productivitate

A alege Michelin pentru a echipa o flotă de utilaje pentru construcții civile înseamnă a opta pentru anvelope cunoscute în întreaga lume pentru performanțele lor. Dar înseamnă, de asemenea, să puteți beneficia de sfaturile experților noștri, prezenți la fața locului și alături de dvs., în toate domeniile asociate anvelopelor și exploatării lor pe șantier, în vederea optimizării utilizării acestora.

A alege Michelin înseamnă să beneficiați de o gamă de servicii, toate cu același obiectiv: ca anvelopele Michelin, produse de înaltă tehnologie, să fie exploatate zilnic la potențialul maxim.

Analiza condițiilor reale de deplasare și utilizare a anvelopelor, verificarea și întreținerea de la distanță a anvelopelor pe parcursul întregii durate de exploatare, gestionarea anvelopelor pentru flotele de vehicule, tratarea și recuperarea anvelopelor uzate... acestea sunt serviciile oferite de Michelin și de partenerii săi din întreaga lume.

MICHELIN®MEMS®4


Un sistem complet și inovator de gestionare a anvelopelor

MEMS®4 este a patra generație a faimosului „Michelin Earthmover Management System”, o soluție TPMS performantă de gestionare a utilajelor pentru minerit și a condițiilor generale la locația de lucru (minele de suprafață). Face posibilă reducere timpilor de imobilizare a utilajelor dvs., datorită echipamentelor inovatoare și conectivității integrate (inclusiv urmărirea prin GPS), pentru a vă proteja echipele și echipamentele.

RO Picto mems evolution 4 Mining and quarries

Background photo mining 6 Mining and quarries

Background photo mining 6 Mining and quarries

Analiza condițiilor la locația de lucru

Durata de exploatare a unei anvelope depinde în mare măsură de cât de bine sunt întreținute drumurile (prezența pietrelor, şanţurilor/ondulațiilor, eficiența drenajului etc.). De aceea, tehnicienii noștri vă sprijină prin efectuarea de audituri la fața locului și propunerea de măsuri de îmbunătățire.

Analiza condițiilor la locația de lucru

Durata de exploatare a unei anvelope depinde în mare măsură de cât de bine sunt întreținute drumurile (prezența pietrelor, şanţurilor/ondulațiilor, eficiența drenajului etc.). De aceea, tehnicienii noștri vă sprijină prin efectuarea de audituri la fața locului și propunerea de măsuri de îmbunătățire.

RO Logo pressure advisor service Help and Advice

CALCULATOR DE PRESIUNE

Instrumentul dvs. de căutare online pentru a găsi presiuni de referință aferente anvelopelor utilajelor pentru minerit și cariere.

Durabilitate, gestionarea reciclării și recuperării anvelopelor uzate

Instrumente pentru îmbunătățirea durabilității

Echipa Michelin pentru construcții civile are și un rol consultativ, ajutându-și partenerii să reducă amprenta asupra mediului. Experții Michelin dețin un instrument care, prin măsurarea parametrilor precum încărcătura reală a mașinilor, tipul drumurilor (urcări, coborâri, curbe etc.) și ciclurile de conducere (accelerații, frânare etc.), pot estima amprenta de carbon a anvelopelor.

Cu MEMS (a se vedea mai sus) puteți controla de la distanță presiunea și temperatura unei anvelope în timp real, făcând posibilă optimizarea utilizării anvelopelor și, astfel, reducerea timpilor de imobilizare a utilajelor și camioanelor, reducerea activităților de întreținere a anvelopelor și asigurarea unei siguranțe îmbunătățite a operatorilor.

Cu aceste instrumente la dispoziție, anvelopele dvs. au o durată de exploatare îmbunătățită, iar impactul asupra mediului înconjurător este redus.

Reciclarea și recuperarea anvelopelor uzate

Oriunde poate, Michelin susține și ajută la înființarea de structuri care să se ocupe de colectarea și reciclarea anvelopelor uzate. În funcție de dimensiunea lor, anvelopele din domeniul construcțiilor civile pot fi tratate prin aceleași canale de recuperare ca toate celelalte tipuri de anvelope. O serie de domenii de activitate din întreaga lume au apelat la anvelopele uzate drept combustibil alternativ în cuptoarele centralelor termice, cazanelor industriale, incineratoarelor, industriei cimentului etc. În Statele Unite, pe parcursul ultimilor zece ani peste 150 de milioane de anvelope au fost transformate și utilizate pentru a genera energie.

Anvelopele uzate au găsit, de asemenea, multe alte aplicații: încorporate în construcția de structuri impermeabile, utilizate ca umplutură pentru lucrări de terasament sau folosite în pereți izolați fonic, constituie o materie primă care deține numeroase avantaje. Acestea pot fi găsite și în compoziția carosabilului, sporind durabilitatea acestuia și reducând zgomotul generat de trafic.

Anvelope reparabile

Toate anvelopele noastre destinate activităților de construcții civile și manipulare sunt reparabile în măsura în care daunele pe care le-au suferit sunt rezonabile. Orice reparație trebuie efectuată de un profesionist acreditat de Michelin. Reparația vă permite să prelungiți durata de exploatare a anvelopei.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+