Image d'un pneu rechapé Michelin Remix

Michelin Remix tyre Help and Advice

Image d'un pneu rechapé Michelin Remix

REȘAPARE

Cum să revitalizați anvelopele de camion și autobuz.

Ce este reșaparea?

Reșaparea înseamnă înlocuirea benzii de rulare uzate a unei anvelope cu una nouă. Este perfectă pentru flotele care doresc să își reducă costurile de operare și amprenta ecologică.

MICHELIN este pionier: de aproape un secol se ocupă cu reșaparea anvelopelor și își dezvoltă în permanență tehnologia inovatoare.Anvelopele MICHELIN din diferite game sunt concepute pentru a fi reșapate de mai multe ori. Cu un management profesionist menit să răspundă nevoilor afacerii dumneavoastră, MICHELIN vă poate ajuta să vă reduceți amprenta asupra mediului și să vă maximizați profitabilitatea fără a compromite siguranța.

MICHELIN - Designed for more - Premium inspection for premium retreading - EN

O inspecție detaliată pentru o reșapare premium.

Logo michelin remix Help and Advice

MICHELIN Remix®

MICHELIN Remix®
Anvelopele reșapate MICHELIN Remix® se mândresc cu aceleași niveluri de performanță (siguranță, robustețe, eficiență, potențial kilometric) ca și anvelopele MICHELIN noi.

Camions blancs alignés sur un parking

Edito picture effitires hero image Freight transport

Camions blancs alignés sur un parking

DE CE REȘAPARE?

Economisiți bani, deveniți un jucător sustenabil în domeniul transportului și bucurați-vă de avantajele utilizării flexibile.

Adăugați un plus de valoare afacerii dumneavoastră pe termen lung

  • O anvelopă reșapată costă cu 40% mai puțin decât o anvelopă nouă echivalentă.
  • Obțineți până la dublul numărului de kilometri cu anvelopele dumneavoastră: o anvelopă poate fi reșapată de mai multe ori, pentru un potențial kilometric și mai mare și pentru ca anvelopele să dureze mai mult.
  • Adaptați banda de rulare la nevoile și utilizările dumneavoastră: sunt disponibile până la 350 de combinații de carcase și benzi de rulare!

Reșaparea economisește resursele naturale, deci ajută la protejarea mediului înconjurător.

  • Reducerea emisiilor de CO2: Reșaparea a 100 de anvelope economisește 5 tone de materiale și înseamnă că peste 6 tone de CO2 nu sunt eliberate în atmosferă.
  • Mai puțin material consumat: 1 reșapare = 50 kilograme de materie primă economisită. În medie, la reșapare, la o carcasă se adaugă doar 20 de kilograme de materiale, ceea ce reprezintă o economie de 70% în comparație cu o anvelopă nou fabricată!
  • Mai puține deșeuri: cu aproximativ 300 de kilograme mai puțin pentru o remorcă cu trei axe.
  • Reșaparea a 6 anvelope pentru 3 punți înseamnă cu 6 anvelope mai puțin de reciclat!

Anvelope sigure și performante

Pentru că soluțiile noastre de reșapare sunt sigure, le testăm în cele mai severe condiții: pe piste umede, când anvelopele sunt uzate.

DEKRA, în calitate de organism independent, a fost acolo pentru a asista la rezultate: Anvelopele MICHELIN reșapate sunt la fel de performante ca și anvelopele MICHELIN noi.

MICHELIN - Test chrono: new and retreaded tyres performances - RO
MICHELIN - Testimoniale North Sea Express (NSE) - RO
Testimoniale - North Sea Express: Alege economic și ajută planeta!

Compania North Sea Express, cu sediul în Belgia, are ca activitate transportul de mărfuri din 1990. Pentru activitatea lor, au ales produsele MICHELIN care le permit să își reducă amprenta de mediu. Echipa noastră de vânzări le-a recomandat conceptul Michelin Multi-Vieți. Datorită operațiunilor de recanelare și reșapare, anvelopele durează mai mult, costul lor fiind optimizat. North Sea Expres consumă mai puține materii prime, iar planeta are doar de câștigat. Astfel, reducerea bugetului cu respectarea mediului este posibilă!

MICHELIN - Testimoniale: Conceptul MICHELIN VIEȚI MULTIPLE la VAN EGDOM - RO
Rubrica testimoniale – Conceptul MICHELIN VIEȚI MULTIPLE la VAN EGDOM

Operațiunile de transporturi excepționale solicită foarte mult anvelopele: sarcină importantă, transfer de masă, manevrare în condiții dificile, etc. Pentru a-și susține consumul anual de 9 000 de benzi de rulare, întreprinderea VAN EGDOM (din grupul CAPELLE) are încredere în ofertele grupului MICHELIN. Pe deplin satisfăcută de fiabilitatea anvelopelor MICHELIN REMIX, aceasta afișează cu mândrie o rată de 45% anvelope reșapate la sol, rezultat care garantează performanțe economice și ecologice bune.

Picto retreading white paper Help and Advice

CARTEA ALBĂ

Competitivitatea, siguranța și protecția mediului sunt aspecte esențiale pentru profesioniștii din industria transporturilor. Acesta este motivul pentru care aceștia îmbrățișează orice soluție care stimulează performanța afacerii lor și îi ajută să controleze costurile de operare.

În acest sens, managementul anvelopelor joacă un rol esențial. Tot ceea ce ați dorit vreodată să știți despre soluțiile de prelungire a duratei de viață a anvelopelor pentru camioane poate fi găsit aici: lectură plăcută, conduceți în siguranță și viață lungă anvelopelor dumneavoastră!

Aflați mai multe: RECANELARE

Reșaparea nu este singura soluție care poate prelungi durata de viață a anvelopelor dumneavoastră MICHELIN pentru camioane. Aflați cum recanelarea le poate oferi noi modele de rulare!

Un pneu en phase de recreusage en usine

Edito regrooving hero image Freight transport Help and Advice

Un pneu en phase de recreusage en usine

contact-us-white

Aveți întrebări? Aveți nevoie de consiliere de specialitate?

Nu ați găsit răspunsul pe care îl căutați? Scrieți-ne!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+