De ce Michelin?

Oferind tuturor clienților un mod mai bun de a avansa

Michelin se angajează să fie partenerul dvs. de mobilitate durabilă

Transport de marfă, transport de pasageri, construcții, manipulare, minerit, agricultură și multe altele. Sunteți o companie? Indiferent de domeniul de activitate, Michelin vă oferă o gamă de produse și servicii adecvate. De mai bine de un secol, Michelin colaborează cu companiile pentru a oferi o mobilitate mai sigură, mai curată, mai accesibilă și mai eficientă. Echipele noastre de cercetare și dezvoltare sunt esențiale pentru acest progres. Acestea valorifică toată experiența și entuziasmul pentru a oferi tehnologii care îndeplinesc standarde de performanță tot mai ridicate.

Inovația este esențială scopului nostru, iar grupul Michelin utilizează toate cunoștințele pentru a asigura longevitate, siguranță și mobilitate, astfel încât toate companiile să poată alege, fără compromisuri, dintr-o gamă de anvelope proiectate la cele mai înalte standarde de performanță și durabilitate. Grupul Michelin colaborează cu dvs. pentru a vă ajuta la dezvoltarea activității, datorită anvelopelor puternice, fiabile și multifuncționale, care oferă o durată lungă de viaţă și maximizează disponibilitatea. Michelin vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a face o alegere care îndeplinește cerințele economice ale activității dvs. și o nouă modalitate de a realiza economii de carburant suplimentare.

Alegerea Michelin înseamnă, de asemenea, adoptarea unei game întregi de servicii premium, pentru a îmbunătăți productivitatea și performanțele companiei dvs.: soluții de gestionare a presiunii, de întreținere și de asistență, fără a exclude o serie de noi dezvoltări ȋn tehnologia anvelopelor conectate.

Fie că sunteți operator, manager de flotă, șofer de vehicule grele, de autobuz sau de șantier și fie că lucrați în domeniul transportului de mărfuri sau de persoane, agriculturii, mineritului, gestionării carierelor sau orice altă ramură industrială, profitați de serviciile inovatoare Michelin: instrumente eficiente care vă ajută în activitățile de zi cu zi, pentru a economisi timp și a optimiza și păstra un control mai atent al costurilor organizației, îmbunătățind, în același timp, siguranța activității.

Mediul înconjurător este o problemă de mare actualitate și este un punct cheie de îmbunătățit. De mulți ani, Grupul Michelin lucrează intens pentru a-și reduce cât mai mult posibil amprenta asupra mediului. Echipele noastre colaborează permanent cu fermierii pentru a dezvolta tehnologii care afectează cȃt mai puțin solul și fermele.

Ajutăm transportatorii să reducă emisiile de CO2 și consumul de carburant, cu anvelope cu rezistență redusă la rulare. Proiectăm anvelopele să poată fi utilizate pe termen lung, astfel încât să poată fi utilizate până la atingerea limitei legale de uzură* și apoi reșapate: unul dintre principalele moduri în care grupul asigură reducerea consumului de resurse. Un nou mod de a realiza o mobilitate durabilă.

* specific fiecărui sector și fiecărei țări

RO Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (serviciu pentru minerit)

RO Edito image sustainable Help and Advice

Îmbunătățiți performanțele companiei, cu posibilitatea de a maximiza disponibilitatea vehiculelor în toate situațiile și toate condițiile meteorologice. Puterea productivităţii și performanțelor durabile.

Michelin înseamnă alegerea siguranței și exploatării lipsite de griji.

RO Picto logo michelin group Help and Advice

Grupul Michelin

Dincolo de anvelope, un grup cu multe domenii de expertiză.

Peles

Peles in Muntenia region, Romania. Sinaia, Prahova county.

Michelin în România

Amprenta Michelin în România.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+