background photo van charging worker dark full corporate fleet
background photo van charging worker dark full corporate fleet

Comercianți și profesii liberale

Concentrați-vă asupra afacerii, Michelin se ocupă de anvelope!

Găsiți anvelopa potrivită

Trebuie să selectați unul dintre câmpuri
Parametru de căutare nevalid, încercați din nou

Concentrați-vă asupra afacerii, Michelin se ocupă de anvelope!

Sunteți independent, iar afacerea este viața dumneavoastră. Autoutilitara este esențială pentru buna desfășurare a activității. Când vă urcați la volanul autoutilitarei, livrați produse clienților sau vizitați o locație pentru intervenție ... nu vă puteți permite să pierdeți timp. Aceasta trebuie să meargă, în toate condițiile meteorologice și pe toate tipurile de teren!

Prioritatea dumneavoastră este clientul. Cu cât trebuie să petreceți mai puțin timp pentru întreținerea autoutilitarei, cu atât veți fi mai productiv! Așadar, nu trebuie să aveți niciodată grija suplimentară de a vă gestiona anvelopele și de a vă întreba mereu dacă acestea sunt corespunzătoare!

Edito photo artisans tradesmen Corporate fleet

gamme pneu MICHELIN Agilis

agilis gamme

gamme pneu MICHELIN Agilis

Soluția adaptată activității dumneavoastră.

Găsiți anvelopa pentru autoutilitare cea mai potrivită pentru activitatea dumneavoastră:  livrări urbane sau regionale, pe șantierele de construcții, transportul de pasageri, vara, iarna sau all season...

Cu gama de anvelope MICHELIN Agilis proiectată pentru autoutilitare și camioane ușoare, vă veți putea concentra asupra activităților și clienților, indiferent de vreme și de starea drumului. Siguranță pe șosea, economie de carburant, manevrabilitate, robustețe, impact redus asupra mediului... suntem dornici să vă fim alături atât zilnic, cât și în etapele importante ale carierei profesionale.

TESTATĂ DE PROFESIONIȘTI

La fel ca și dumneavoastră, satisfacția clienților este ceea ce ne motivează!

Testat pe zăpadă de utilizatori, în condiții reale de exploatare!

 

Fie că sunt instalatori, zugravi sau electricieni ... toți au testat anvelopa MICHELIN Agilis CrossClimate pe autoutilitara lor și au fost impresionați! Aderența sa pe toate tipurile de teren (noroi, pietriș etc.), versatilitatea atât pe drumurile uscate de vară, cât și iarna pe zăpadă, manevrabilitatea, robustețea etc., îi fac să se simtă în siguranță în fiecare zi.

MICHELIN - Agilis CrossClimate – a test by the professionals

 

MICHELIN ESTE DEDICAT PROFESIILOR LIBERALE

Suntem dornici să ne implicăm în activitatea dumneavoastră., prin operațiuni de siguranță la locul de muncă: piața Rungis, Vinidôme, Artisanales de Chartres... precum și în diferitele etape ale carierei dumneavoastră. profesionale, ca partener al competiției „Un des Meilleurs concurs ouvriers de France”.

Pe măsură ce piața Rungis se apropie treptat de închidere, prima evaluare a acestei operațiuni de siguranță este pozitivă: Au fost verificate 1.800 de anvelope și s-au constatat defecte în 15% din cazuri. Cel mai important, a fost inițiat un dialog constructiv cu 450 de profesioniști: datorită sfaturilor oferite, aceștia își vor putea îmbunătăți atât controlul costurilor de întreținere, cât și siguranța călătoriilor. O altă latură a angajamentului Michelin alături de profesioniștii reali!

rungis

Edito rungis 2019 Craftmen

rungis

Edito michelin agilis alpine verification Craftmen

Aveți nevoie de anvelope pentru un vehicul de tip „camion ușor” (autoșasiu/furgon)?? Descoperiți soluția noastră ultra-versatilă cu MICHELIN X® MULTI™:

Edito photo ppl small truck Craftmen

Edito photo truck workers Craftmen

contact-us-white
Contactați un expert

Aveți întrebări? Scrieți-ne!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+