edito new tyres at factory help and advice
edito new tyres at factory help and advice

Găsiți anvelopa potrivită

Trebuie să selectați unul dintre câmpuri
Parametru de căutare nevalid, încercați din nou

Sunteți exigent, la fel și Michelin cu anvelopele sale!

Indiferent de domeniul de activitate, Michelin dispune de anvelopa care corespunde cel mai bine cerințelor dvs., pentru a ajuta la îmbunătățirea performanțelor companiei. În acest scop, Michelin a creat instrumentul „Calculator anvelope”, pentru a vă ajuta să căutați și să selectați anvelope: cu numai câteva clicuri mai jos, puteți găsi anvelopa potrivită pentru vehiculul și domeniul dvs. de activitate. Indiferent dacă lucrați în domeniul transportului, manipulării, construcțiilor, lucrărilor publice, agriculturii, gestionării flotelor sau multe alte domenii de activitate, Michelin va avea întotdeauna produsul sau serviciul de care aveți nevoie!

search

Documente de referință

Broșuri tehnice, tabele cu presiuni, garanții, fișe tehnice: de aici puteți descărca gratuit documentele de care aveți nevoie.

why michelin

De ce Michelin?

Pentru ca mobilitatea să fie mai sigură, mai eficientă și mai sustenabilă, astfel încât toată lumea să înainteze cu mai multă încredere...
... acesta este obiectivul nostru.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+