background photo trucks in approvisioning dark full freight transport
background photo trucks in approvisioning dark full freight transport

Transport de mărfuri

Soluții pentru respectarea termenelor de livrare, în siguranță deplină pe șosea și pe autostradă

Găsiți anvelopa potrivită

Trebuie să selectați unul dintre câmpuri
Parametru de căutare nevalid, încercați din nou
MICHELIN X Multi–Cel mai bun preț/kilometru & utilizare până la ultimii milimetri la ATHOS TRANSPORT

MICHELIN X Multi – Cel mai bun preț/kilometru și utilizare până la ultimii milimetri la ATHOS TRANSPORT

Compania Athos Transport a fost înființată în 1993 la Sibiu și are ca obiectiv excelența în transportul rutier de mărfuri. Având totodată și obiectivul de a eficientiza costurile, menținând o flexibilitate maximă a rutelor spre și dinspre din Europa de Vest, s-a impus găsirea unei anvelope care să ofere performanță kilometrică ridicată. Astfel că anvelopele din gama MICHELIN X Multi certificate 3PMSF răspund cel mai bine acestor nevoi, camioanele rulând în siguranță în orice țară din Europa pe orice tip de vreme, vară sau iarnă. Folosirea conceptului de vieți multiple Michelin Nou-Recanelat-Remix-Recanelat asigură cel mai bun preț pe kilometru prin utilizarea eficientă pâna la ultimii milimetri (cu respectarea reglementărilor legale). Urmărește acest video și află de ce ATHOS TRANSPORT alege să echipeze toate camioanele flotei cu anvelopele MICHELIN X Multi.

MICHELIN X MULTI – Cea mai eficientă alegere pentru flota KALOMIN IMPEX din România

MICHELIN X MULTI – Cea mai eficientă alegere pentru flota KALOMIN IMPEX din România

Compania KALOMIN IMPEX din Băicoi, Prahova are o istorie de 23 de ani în domeniul transportului și este specializată în transport frigorific.

Specificul transportului tur-retur, atât pe drumuri regionale, cât și pe autostrăzi necesita o gamă de anvelope care să fie eficientă pe toate tipurile de drum.
Gama MICHELIN X MULTI reprezinta cea mai bună alegere pentru transportator, indiferent de condițiile de drum şi vreme, datorită:
• Potențialului kilometric ridicat
• Versatilității
• Profitabilității

Urmărește acest video și află de ce KALOMIN IMPEX a ales să echipeze toate camioanelor flotei cu anvelopele MICHELIN X MULTI.

MICHELIN Agilis CrossClimate – Cea mai eficientă alegere pentru flota PANEMAR din România

MICHELIN Agilis CrossClimate – Cea mai eficientă alegere pentru flota PANEMAR din România

Compania PANEMAR MORĂRIT ȘI PANIFICAȚIE din Cluj-Napoca a fost înființată în 1993 și are ca obiect de activitate producția de pâine și produse de patisserie.
Obiectivul companiei de a livra produse de cea mai bună calitate și proaspete către consumatori impune o rețea de transport optimizată și simplificarea operațiunilor privind anvelopele.
Astfel că anvelopele MICHELIN Agilis CrossClimate au răspuns cel mai bine acestor nevoi datorită:
• Folosirii pe tot timpul anului
• Potențialului kilometric ridicat
• Aderenței optimizate
• Robusteței atât de necesare în transportul urban


Urmărește acest video și află de ce PANEMAR alege să echipeze toate autoutilitarele flotei cu anvelopele MICHELIN Agilis CrossClimate.

MICHELIN - Anvelope MICHELIN X Multi Z&D pentru camioane mici - RO

Anvelope MICHELIN X Multi Z&D pentru camioane mici

Gama de produse MICHELIN X MULTI Z&D este proiectată pentru parcuri de camioane cu capacitatea între 3,5 și 16 tone.

Este o soluție deja dovedită pentru utilitarele mici și mari, pentru activități de curierat, mutări și colectare, în zone urbane sau rurale.

Anvelope pentru iarnă și vară deopotrivă, pentru trafic rutier sub orice condiții de vreme, care vă oferă mobilitatea de care aveți nevoie în activitățile dvs. zilnice și contribuie la creșterea profitabilității afacerii dvs.

Camion près d'un quai de chargement

image vignette homepage transport de marchandises 1

Camion près d'un quai de chargement

Anvelope pentru remorcile dumneavoastră

Reduc rezistența la rulare și măresc economia de carburant.
Descoperiți anvelopele noastre proiectate pentru economii de carburant, durabilitate, precum și aderență excepțională pentru a da încredere șoferului.

Anvelope pentru autoutilitare

Activitatea dvs. necesită, de asemenea, utilizarea de camioane ușoare și autoutilitare. Aveți nevoie de gama de anvelope pentru autoutilitare MICHELIN Agilis. Siguranță rutieră, consum redus de carburant, manevrabilitate, robustețe, impact redus asupra mediului ... vă putem oferi anvelope potrivite pentru toate aplicațiile, indiferent de vreme sau de tipul suprafeței de rulare!

White transporter driving inside the city

craftmen

White transporter driving inside the city

edito picture service partenariat full freight transport

Serviciile și soluțiile noastre

Servicii și soluții concepute pentru profesioniștii din transporturi, pentru a ajuta șoferii și managerii de flote să-și eficientizeze activitatea!

Michelin and original equipment

Michelin și producătorii

Marca Michelin este acreditată de majoritatea producătorilor de echipamente originale. Aflați de ce au încredere în noi!

Un pneu en phase de recreusage en usine

Edito regrooving hero image Freight transport Help and Advice

Un pneu en phase de recreusage en usine

Why regroove a tyre?

New patterns to extend the life of your tyres

Rechapage d'un pneu en atelier

Edito picture regrooving retreading visit hamburg Freight transport Help and Advice

Rechapage d'un pneu en atelier

Why retread a tyre?

A new tread profile to extend the life of your tyres

advices

Sfaturi și recomandări

Anvelopele sunt singurul punct de contact între vehicul și carosabil. Asigurați-vă că optimizați utilizarea acestora în deplină siguranță.

contact-us-white

Contactați un expert

Aveți o întrebare? Aveți un comentariu?
Doriți să vă apelăm?
Scrieți-ne!

Fiecare profesionist din domeniul transportului de mărfuri (transportator, încărcător etc.) are așteptările și nevoile sale specifice. Acesta este motivul pentru care Michelin vă oferă anvelope pentru vehicule grele adaptate aplicațiilor dvs.

Fie că doriți să reduceți costul pe kilometru sau pur și simplu să economisiți carburant, grupul Michelin inovează continuu, pentru a prelungi durata de viaţă a anvelopelor dvs. și a reduce costul pe kilometru parcurs.

Doriți să optimizați costurile de exploatare sau să îmbunătățiți gestionarea flotei? Mergând dincolo de anvelope, Michelin oferă o gamă completă de servicii premium pentru vehicule grele.

Iată toate dimensiunile anvelopelor Michelin pentru camioane: 315/80R22,5 – 385/65R22,5 – 445/65R22,5 – 445/45R19,5 – 215/75R17,5 – 265/70R19,5 – 315/70R22,5 – 295/80R22,5... Indiferent dacă este vorba de remorcă sau cap tractor, Michelin are anvelopa de care aveți nevoie!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+