MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

  • Internaţional
  • Economie carburant
MICHELIN X LINE ENERGY Z2 (22.5)
MICHELIN X LINE ENERGY Z2 (22.5)
MICHELIN X LINE ENERGY D2 315/70 R22.5
MICHELIN X LINE ENERGY D2 315/70 R22.5

MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

  • Internaţional
  • Economie carburant
  • Recanelabilă
  • Reşapabilă

Creată pentru a satisface cerințele transportului internațional general pe autostradă, MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ va genera cu siguranță economii reale pentru afacerea dvs.

Dimensiune disponibilă: 315/70 R22.5.

Creată pentru a satisface cerințele transportului internațional general pe autostradă, MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ va genera cu siguranță economii reale pentru afacerea dvs.

Dimensiune disponibilă: 315/70 R22.5.


DE CE SĂ ALEGEȚI ACEASTĂ ANVELOPĂ?

Economisiți carburant:

Prețurile la carburant pot reprezenta până la 30% din cheltuielile activității dvs. de transport. În schimb, anvelopele reprezintă doar 3%. Alegând cele mai noi tehnologii în materie de rezistență la rulare pentru anvelopele dvs., veți reduce cheltuielile principale, cele cu carburantul și, prin urmare, veți îmbunătăți semnificativ rentabilitatea globală. Camionul, capul tractor sau camionul dvs. rigid cu dimensiuni 315/70 R22.5 vor beneficia de cea mai bună rezistență la rulare disponibilă (grad A). Veți vedea, de asemenea, o reducere a consumului de carburant de circa 0,8 litri/100 km și o reducere de 22 g/km a emisiilor de CO2. ⁽¹⁾

Siguranță pe tot parcursul anului:

Veți putea efectua transporturi în orice condiții cu aceste anvelope ce prezintă marcajele M+S și 3PMSF. De asemenea, veți beneficia de aderență și frânare excelentă a camionului dvs. pe drumuri umede (clasa B de aderență pe suprafețe umede).

RO Edito image siliciontechnology 1 Tyre

Tehnologia SILICION

MAI MULTĂ SILICA ÎNSEAMNĂ UN CONSUM REDUS DE CARBURANT

Prin adăugarea unui procent ridicat de silica în compoziția benzii de rulare, Michelin a reușit să depășească limitele rezistenței la rulare, astfel încât să puteți economisi carburant, fără a compromite longevitatea anvelopelor.

Tehnologia REGENION

ADERENȚA MICHELIN, KILOMETRU DUPĂ KILOMETRU
Blocurile de rulare se auto-regenerează, după fiecare kilometru parcurs, datorită tehnicilor de imprimare 3D a metalelor, oferindu-vă aderența de care aveți nevoie pe toată durata de viață a anvelopelor și în toate condițiile.  Pe măsură ce anvelopele se uzează, apar caneluri noi, pentru o mobilitate sporită.
În 2018, cei doi ingineri Michelin care au inventat tehnologia REGENION au câștigat premiul inventatorilor din Europa la categoria industrie.

RO Picto Regenion technologie Tyre

RO Picto infinicoil technology 1 Tyre

Pneu Michelin technologie

Tehnologia INFINICOIL

DURABILITATEA MICHELIN PE TOATĂ DURATA DE VIAŢĂ A ANVELOPEI
Centura continuă de oțel, a cărei lungime este de până la 400 m, înfășurată în jurul anvelopei pentru a-i oferi o stabilitate mai mare pe toată durata de viaţă.  Durabilitatea sporită a anvelopei la un indice de încărcare mai mare sau în condiții de utilizare mai dure înseamnă că puteți conduce cu încredere deplină.

Povestea companiei de transport Dupessey & Co

MICHELIN - X LINE - Testimonial from Transport DUPESSEY - EN

Ce spun clienții noștri: Iată ce are de spus compania de transportatori DUPESSEY & CO despre avantajele gamei MICHELIN X® LINE™ și ale noilor soluții 315/70 R22.5 X® LINE™ ENERGY™ Z2 și D2.

MICHELIN
X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

Toate dimensiunile (2)

Toate pozițiile

Osie motoare

Etichetare

Specificații tehnice

Toate pozițiile
da
da
Toate pozițiile
1007 mm
316 mm
9.00x22.5
358 mm
120
8000 kg
13400 kg
156
L
553939

Informații recanelare

3
7 - 8
R3

Alte anvelope care v-ar putea interesa

MICHELIN
X® LINE™ ENERGY™ F / D / T /...
Rezistență excelentă la rulare pentru utilizarea pe dis...
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XTA 2 ENERGY™
Anvelopa robustă, dovedită, pentru transportul rutier i...
Vedeți această anvelopă
MENŢIUNI LEGALE

(1) Valoare certificată utilizând instrumentul de calcul VECTO, ce compară emisiile de CO2 ale unui ansamblu cap tractor-remorcă standard de 445kW/12,7l echipat cu anvelope MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2/D2/T de clasă A pentru rezistența la rulare cu același vehicul echipat cu anvelope MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z/D/T de clasă B pentru rezistența la rulare, în timpul unei utilizări pe distanță lungă și cu o încărcătură medie de mărfuri de 17 tone.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+