fourgon bleu équipés en pneus Michelin passant sur un pont

Background Picture michelin van tyres Craftmen

fourgon bleu équipés en pneus Michelin passant sur un pont

MICHELIN AGILIS van range

Pentru că afacerea dumneavoastră are nevoie!

Indiferent de domeniul de activitate și mediul în care lucrați, un lucru este sigur: nu puteți permite ca drumurile ude, alunecoase sau acoperite de zăpadă să vă pună în pericol activitatea. Trebuie să asigurați același nivel de servicii pentru clienți și de siguranță pentru angajați și pentru dumneavoastră, în orice moment și pe toate drumurile. Acest lucru înseamnă că trebuie să vă puteți baza pe o anvelopă care să facă față tuturor situațiilor și tuturor suprafețelor pe care le întâlniți.

Acesta este motivul pentru care Michelin a dezvoltat gama MICHELIN Agilis, pentru a vă satisface toate cerințele zilnice și a vă permite să faceți alegerea potrivită pentru camioanele ușoare și autoutilitare.

Pentru că afacerea dumneavoastră are nevoie.

gamme pneu MICHELIN Agilis

agilis gamme

gamme pneu MICHELIN Agilis

Agilis CrossClimate

MICHELIN Agilis CrossClimate

MICHELIN
Agilis CrossClimate

Anvelopa noastră pentru orice tip de vreme destinată autoutilitarelor, proiectată pentru a oferi siguranță, ușurință în gestionare, economii de costuri și o exploatare lipsită de griji pe tot parcursul anului. Chiar și în zăpadă și noroi!

Route sinueuse de forêt en toutes saisons

RO Background Picture sinuous road spring winter autumn Tyre

Route sinueuse de forêt en toutes saisons

MICHELIN Agilis 3

MICHELIN
Agilis 3

Noua noastră anvelopă de vară pentru autoutilitare, proiectată pentru a combina performanțe excelente de siguranță și consum, cu durata lungă de exploatare specifică MICHELIN! Alegerea potrivită pentru activitatea dumneavoastră și pentru mediul înconjurător!

Edito photo city landscape Craftmen

Agilis Alpin

MICHELIN Agilis Alpin

MICHELIN
Agilis Alpin

Anvelopa noastră de iarnă pentru autoutilitare, proiectată pentru zonele în care ninge mult și frecvent, cu un nivel bun de siguranță, control și mobilitate.. Nu permiteți ca iernile aspre să vă întrerupă activitatea!

RO Background photo winter road Tyre

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+