Michelin and original equipment

PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ECHIPARE ORIGINALĂ

Procesul de continuă schimbare prin care trece întreaga lume se reflectă și în domeniul transporturilor.
În calitate de producător de camioane și remorci sau în calitate de proprietar de flotă, vă confruntați cu responsabilități din ce în ce mai mari legate de garantarea siguranței și realizarea profitabilității cu reducerea, în același timp, a impactului asupra mediului.
La Michelin, preocuparea noastră este să venim atât în întâmpinarea cerințelor producătorilor de camioane și remorci, cât și ale flotelor, datorită înțelegerii detaliate a nevoilor dumneavoastră prezente și viitoare.
Vă invităm să descoperiți soluții specifice, proiectate pe baza așteptărilor și condițiilor dumneavoastră de utilizare.

Michelin, partenerul dumneavoastră de încredere

Marca MICHELIN este consacrată în rândul celor mai mulți producători de camioane și remorci, pentru majoritatea categoriilor de vehicule grele, utilaje pentru construcții, manipulare, minerit și cariere, o varietate foarte mare de activități din sectorul transportului de mărfuri, persoane și materii prime, atât pe șantiere cât și pe șosea.

Puteți alege anvelopele MICHELIN adaptate la tipul de activitate pe care o desfășurați atunci când vă cumpărați noul vehicul, adresând această solicitare distribuitorului dumneavoastră de camioane.

TESTIMONIES

visuel témoignage volvo t tomlinson

VOLVO TRUCKS

„Boughey Distribution este unul dintre clienții noștri pentru lansarea noului FH. Aceștia au comandat mai multe autotractoare i-save. Ca element suplimentar, au prevăzut în comandă și echiparea cu anvelope MICHELIN X® Multi™ Energy™. Noul model regional le va oferi cea mai mare eficiență posibilă, așa că, într-adevăr, iată o mișcare foarte inteligentă din partea lor.“ 

Martin Tomlinson
Șeful departamentului Media, Demonstrații de produse și Dezvoltarea șoferilor pentru Volvo Trucks UK & Irlanda.

paul

Boughey Distribution Group

„Decizia de a ne reînnoi întreaga flotă ne-a oferit ocazia de a analiza fiecare aspect al specificațiilor vehiculelor pentru a ne asigura că acestea au fost adaptate în detaliu pentru o eficiență maximă. Echipa de la Quinton Tyres ne-a recomandat anvelopele MICHELIN X Multi Energy, soluție care ni s-a părut perfect justificată.“

Paul Brimelow
Inginer de flotă

visuel témoignage irizar

TESTIMONIAL IRIZAR e-mobility

„Irizar și Michelin lucrează împreună de mulți ani. Pe lângă faptul că anvelopele sunt de calitate maximă(1), sunt, de asemenea, echilibrate și montate pe jante“

(1)Votat producătorul anului la expoziția Tehnologia anvelopelor 2019 și 2020.

José Miguel Garcia Reigada
Manager inginer mecanic

Odată cu schimbările climatice, reglementările devin și mai drastice în domeniul transportului. Cu toții jucăm un rol în reducerea emisiilor de CO₂ și ne angajăm pe deplin să oferim soluții inovatoare.

Haideți să acceptăm provocarea lansată de reglementări și să realizăm împreună un transport durabil prin reducerea emisiilor de CO₂.

MICHELIN - Webinar Echipamente originale pentru camioane și autobuze - RO

Michelin, partenerul dumneavoastră durabil

Ce prevede noul regulament privind emisiile de CO₂ pentru vehicule grele?

Noul regulament privind emisiile de CO₂ pus în aplicare de Comisia Europeană orientează schimbarea către un transport de marfă mai durabil.

Începând cu 2025, producătorii vor trebui să îndeplinească noi obiective privind emisiile de CO₂. Diferiți parametri, cum ar fi rezistența la rulare a anvelopelor, vor fi în continuare calculați cu ajutorul instrumentului VECTO pentru a se estima consumul de combustibil și emisiile de CO₂. Aici este punctul în care Michelin vă poate ajuta.

Reduceți emisiile de CO₂ cu anvelopele MICHELIN

Aveți încredere în Michelin pentru a vă ajuta să alegeți anvelopa potrivită în funcție de utilizarea dumneavoastră și pentru a vă optimiza consumul de combustibil precum și performanța kilometrică.

Impactul anvelopei asupra TCO

TCO (Cost Total de Proprietate) reprezintă o estimare a tuturor costurilor directe și indirecte legate de achiziționarea și utilizarea unui produs sau a unui sistem pe durata de viață a acestuia.

schema 1 ro

schema 2 ro 1

În ce mod reduce Michelin costul total de proprietate

Edito europe regulation Help and Advice

Etichetarea europeană a anvelopelor pentru camioane

Categoria de rezistență la rulare are un impact esențial asupra consumului de combustibil (selectorul de anvelope va indica în mod clar nivelul de categorie pentru fiecare anvelopă)

post 1986 img rolling through

Rezistența la rulare

Utilizarea anvelopelor MICHELIN de la primul până la ultimul mm (1) în condiții de siguranță vă permite să profitați de o rezistență la rulare optimizată.

picture 1 fond blanc

Abordarea cu cicluri multiple de viață

Anvelopele MICHELIN pot avea mai multe vieți datorită recanelării și reșapării, ajutându-vă să faceți față provocărilor la nivel competitiv și durabil.

Oferta globală de mobilitate a Michelin

Strategia Michelin privind ecosistemul de mobilitate a transportului de marfă este satisfacerea nevoile clienților săi.
Michelin oferă nu numai anvelope cu rezistență redusă la rulare, ci și o mai bună „performanță globală a anvelopelor “ datorită tehnologiilor de nivel înalt.

schema saleskit rou v01

Costul total de proprietate (TCO) este principalul factor determinant pentru industria transportului, dar rezistența redusă la rulare nu poate fi obținută în detrimentul altor parametri (siguranță, aderență, manevrabilitate, performanță kilometrică).

Michelin vă oferă toate tehnologiile pe care le-a dezvoltat pentru o rezistență scăzută la rulare, asigurând în același timp siguranța, kilometrajul aderența și manevrabilitatea:

schema saleskit rou v012

Să ne concentrăm pe 2 game de înaltă tehnologie

Anvelopa de camion MICHELIN X MULTI ENERGY Z 315/70R22.5

MICHELIN X MULTI ENERGY Z 315/70R22.5

x multi energy z 315 70 r22 5 34 Pneu Michelin poids lourd

MICHELIN X® MULTI™ ENERGY™ Z / D

Soluția noastră optimă pentru economia de carburant în gamele MICHELIN.

Anvelopa MICHELIN X LINE ENERGY Z pentru camioane (22.5)

MICHELIN X LINE ENERGY Z (22.5)

x line energy z x line energy z 315 60 r22 5 pneu Michelin poids lourd vue de trois quart

MICHELIN X® LINE™ ENERGY™ Z2 / D2 (22.5)

Soluția noastră TCO optimă dintre gamele MICHELIN.

Michelin și dumneavoastră

Descoperiți mai multe testimoniale ale profesioniștilor despre modul în care Michelin le aduce liniște și eficiență în activitatea lor zilnică.

MICHELIN - Testimony INTRA – X MULTY ENERGY - POLAND - ROU
MICHELIN - X INCITY EV Z - IRIZAR TESTIMONY - ROU
MICHELIN - Testimony MAR POL – X LINE Energy - POLAND - ROU

Alte articole care v-ar putea interesa:

Service partenariat

RO Edito picture partnership service Freight transport

Service partenariat

Serviciile și soluțiile noastre

Servicii și soluții concepute pentru profesioniștii din domeniul transporturilor, pentru a ajuta șoferii și managerii de flote să obțină rezultate maxime din activitatea lor!

post thumb sustainable mobility grey

#SPOTLIGHT

Mobilitate durabilă: totul este conectat!

Edito europe regulation Help and Advice

Toate informațiile necesare despre etichetarea europeană a anvelopelor pentru camioane

Găsiți anvelopa MICHELIN potrivită

PRECIZĂRI JURIDICE

(1) Ultimul mm este înțeles ca fiind până la adâncimea minimă legală a benzii de rulare. Consultați adâncimea minimă legală a benzii de rulare din țara dvs.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+