MICHELIN FOR MY BUSINESS

Dacă doriți să descoperiți povești pozitive, utile și inspiraționale din întreaga Europă, sunteți în locul potrivit. Așa că luați-vă ochelarii, puneți-vă căștile, și să înceapă aventura.

Haideți pe șosea!

jeu concours montre michelin small

jeu concours montre michelin small

CONCURS

Abonaţi-vă acum la newsletter-ul nostru și participaţi automat la concurs!

Vă puteți înregistra direct aici.

arrow left

arrow left

LA DRUM, ediția 3

michelin site section newsletter titre

michelin site section newsletter titre

_ *
Sunteți...
  • Utilizator final
  • Dealer de anvelope
  • Altul
0


Prin transmiterea adresei de e-mail şi apăsarea butonului de abonare, declaraţi că aţi citit Termenii şi Condiţiile  şi Politica de prelucrare a datelor. Michelin Romania S.A. prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, independent faţă de orice altă abonare din orice altă platformă, pentru (i) a vă gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.]  (ii) şi a măsura performanţa campaniilor noastre şi a analiza interacţiunile dvs. cu comunicările noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a vă cunoaşte mai bine şi a vă personaliza experienţa pe care o pot oferi companiile Michelin şi pentru a vă trimite oferte de marketing. Vă puteţi gestiona oricȃnd preferinţele de comunicare sau puteţi să vă dezabonaţi folosind link-ul inclus ȋn toate e-mail-urile noastre. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ştergere sau alte drepturi, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Pentru mai multe detalii puteţi accesa politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

Abonaţi-vă acum la newsletter-ul nostru și participaţi automat la concurs!

Vă rugăm să adăugați adresa de e-mail info.eu@michelin.com în agenda dvs. sau în lista de expeditori siguri. Acest lucru asigură faptul că e-mailurile noastre vor ajunge și în viitor la dumneavoastră.

Aici veți găsi condițiile de participare pe care se bazează concursul.

jeu concours montre michelin

jeu concours montre michelin

Similar cu ilustrația

EDIȚII RECENTE

home mag 3 latest issues 2

home mag 3 latest issues 2

LA DRUM, ediția 2 

Descoperiți șosele care vă taie respirația în Europa, ascultați poveștile uimitoare ale unor femei șofer de camion, aflați mai multe despre energia pe bază de hidrogen și descoperiți cheia pentru a vă îmbunătăți strategia digitală. Și multe altele!

LA DRUM, ediția 1

Înțelegeți modul în care reglementările privind mobilitatea durabilă vă afectează flota, descoperiți cum să alegeți anvelopele în funcție de limitările VECTO, ascultați povestea incredibilă a evoluției mascotei Michelin Man de-a lungul timpului... Și multe altele!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+