MICHELIN FOR MY BUSINESS

Dacă doriți să descoperiți povești pozitive, utile și inspiraționale din întreaga Europă, sunteți în locul potrivit. Așa că luați-vă ochelarii, puneți-vă căștile, și să înceapă aventura.

Haideți pe șosea!

michelin site section newsletter titre

Prin transmiterea adresei de e-mail şi apăsarea butonului de abonare, declaraţi că aţi citit Termenii şi Condiţiile şi Politica de prelucrare a datelor şi că sunteţi de acord ca Michelin Romania S.A. să prelucreze datele dvs. cu caracter personal, independent faţă de orice altă abonare din orice altă platformă, pentru (i) a vă gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin ȋn legătură cu Michelin for My Business (ii) şi a măsura performanţa campaniilor noastre şi a analiza interacţiunile dvs. cu comunicările noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a vă cunoaşte mai bine şi a vă personaliza experienţa pe care o pot oferi companiile Michelin şi pentru a vă trimite oferte de marketing. Vă puteţi gestiona oricȃnd preferinţele de comunicare sau puteţi să vă dezabonaţi folosind link-ul inclus ȋn toate e-mail-urile noastre. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ştergere sau alte drepturi, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Pentru mai multe detalii puteţi accesa politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.

_ *
Sunteți...
  • Utilizator final
  • Dealer de anvelope
  • Altul
0

EDIȚII RECENTE

LA DRUM NR. 1

Înțelegeți modul în care reglementările privind mobilitatea durabilă vă afectează flota, descoperiți cum să alegeți anvelopele în funcție de limitările VECTO, ascultați povestea incredibilă a evoluției mascotei Michelin Man de-a lungul timpului... Și multe altele!

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+