MICHELIN X® COACH™ XD / Z

  • Polivalenţă
  • Orice tip de vreme
MICHELIN  X COACH Z (22.5)
MICHELIN X COACH Z (22.5)
MICHELIN  X COACH XD (22.5)
MICHELIN X COACH XD (22.5)

MICHELIN X® COACH™ XD / Z

  • Polivalenţă
  • Orice tip de vreme
  • Recanelabilă
  • Reşapabilă

Căutați soluții de anvelope destinate autocarelor care parcurg trasee pe distanțe internaționale și regionale? Doriți să păstrați satisfacția clienților, respectându-vă angajamentele? Gama MICHELIN X® COACH™ vă propune produse robuste ce oferă o aderență remarcabilă, indiferent de provocările prezentate de condițiile meteorologice.

Căutați soluții de anvelope destinate autocarelor care parcurg trasee pe distanțe internaționale și regionale? Doriți să păstrați satisfacția clienților, respectându-vă angajamentele? Gama MICHELIN X® COACH™ vă propune produse robuste ce oferă o aderență remarcabilă, indiferent de provocările prezentate de condițiile meteorologice.


DE CE SĂ ALEGEȚI ACEASTĂ ANVELOPĂ?

RO Logo picto safety small Tyre

SIGURANȚA PASAGERILOR ȘI A ȘOFERILOR 

Doriți să vă asigurați că pasagerii și șoferii dvs. călătoresc în siguranță, indiferent de condiții? Încercați să limitați timpul petrecut pentru reparațiile anvelopelor? 

Anvelopele MICHELIN X® COACH™ oferă siguranță maximă datorită performanței excepționale de frânare, tracțiune și aderență, chiar și în condiții de variații ale tipului de carosabil. Mai mult, carcasele ranforsate ale acestora sunt cu adevărat robuste, reducând drastic amploarea oricărei reparații.

RO Logo picto mileage small Tyre

RANDAMENT KILOMETRIC EXCELENT 

Durata de viață a anvelopelor MICHELIN X® COACH™ a fost îmbunătățită: MICHELIN X® COACH™ Z oferă un randament kilometric cu până la 16% mai mare comparativ cu gama anterioară de anvelope pentru autocare. (1) 

Reșapabile și recanelabile, anvelopele din gama MICHELIN X® COACH™ au o durată de viață mai mare și vă vor reduce costurile per kilometru parcurs, pentru un rulaj mai eficient și mai economic.

RO Logo picto ecolo small Tyre

TRANSPORT DE PERSOANE  MAI ECOLOGIC 

Dacă dvs. și clienții dvs. căutați o soluție de transport cu cea mai mică amprentă de carbon posibilă, anvelopele MICHELIN X® COACH™ și MICHELIN X® COACH™ XD minimizează emisiile de CO2 

pe toată durata de viață a anvelopei, datorită rezistenței sale reduse la rulare 
de-a lungul întregului ciclu de viață, de la fabricare (în conformitate cu standardul de mediu ISO 14001), până la reșapare, prin recanelare. 
cu recanelare: extindeți durata de viață a unei anvelope în perioada în care consumă cel mai puțin carburant.

RO Logo picto all season small Tyre

POLIVALENȚĂ ÎN TOATE ANOTIMPURILE 

Aveți nevoie de polivalență în toate anotimpurile, chiar și pe zăpadă? 

MICHELIN X® COACH™ Z și MICHELIN X® COACH™ XD vor fi partenerii dvs. de încredere pe tot parcursul anului. Aceste anvelope au marcaje M+S și 3PMSF pentru deplasări fără probleme, chiar și în condiții de iarnă. 

Anvelopele MICHELIN X® COACH™ Z pot fi montate pe toate osiile autocarului dvs. Pentru tracțiune și aderență sporite pe axa motoare, vă punem la dispoziție MICHELIN X® COACH™ XD!

RO Picto infinicoil technology 1 Tyre

Pneu Michelin technologie

Tehnologia INFINICOIL

DURABILITATEA MICHELIN PE TOATĂ DURATA DE VIAȚĂ A ANVELOPEI
Centura continuă de oțel, a cărei lungime este de până la 400 m, înfășurată în jurul anvelopei pentru a-i oferi o stabilitate mai mare pe toată durata de viaţă.  Durabilitatea sporită a anvelopei la un indice de încărcare mai mare sau în condiții de utilizare mai dure înseamnă că puteți conduce cu încredere deplină.

Tehnologia REGENION

ADERENȚA MICHELIN, KILOMETRU DUPĂ KILOMETRU
Blocurile de rulare se auto-regenerează, după fiecare kilometru parcurs, datorită tehnicilor de imprimare 3D a metalelor, oferindu-vă aderența de care aveți nevoie pe toată durata de viață a anvelopelor și în toate condițiile. Pe măsură ce anvelopele se uzează, apar caneluri noi pentru o mobilitate sporită.
În 2018, cei doi ingineri Michelin care au inventat tehnologia REGENION au câștigat premiul inventatorilor din Europa la categoria industrie.

RO Picto imageregenion verticaltechnology 1 Tyre

Pneu Michelin technologie

MICHELIN
X® COACH™ XD / Z

Toate dimensiunile (2)

Toate pozițiile

Osie motoare

Etichetare

Specificații tehnice

Toate pozițiile
da
da
Toate pozițiile
1052 mm
298 mm
8.25x22.5, 9.00x22.5
337 mm
130
7500 kg
13400 kg
154
M
856291

Informații recanelare

3
8 - 10
R3 - R4

Alte anvelope care v-ar putea interesa

MICHELIN
X® MULTI™ WINTER Z / T
Fiabilitate și siguranță în condiții grele de iarnă
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
X® INCITY™ Z / HL Z / XZU /...
Costuri optimizate și siguranță pentru pasagerii dvs.
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
X® MULTI™ ENERGY™ Z / D
Consum de carburant optimizat, fără a compromite durata...
Vedeți această anvelopă
MENŢIUNI LEGALE

(1) Test intern efectuat în 2017: comparație între un vehicul echipat cu 295/80 R22.5 MICHELIN X® COACH ™ Z și un vehicul echipat cu 295/80 R22.5 MICHELIN X® COACH ™ HL Z.
 

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+