tire stock

Background em tyre storage Help and Advice

tire stock

Depozitarea în siguranță a anvelopelor

Câteva recomandări

Anvelopele agricole trebuie depozitate în locații curate, uscate și bine ventilate, ferite de lumina directă a soarelui.

Acestea trebuie ferite de:

  1. surse de ozon (motoare electrice, transformatoare, stații de sudură cu arc etc.),
  2. orice substanță chimică, solvent sau hidrocarbură care poate modifica structura cauciucului,
  3. orice obiecte care ar putea străpunge cauciucul (obiecte metalice ascuțite etc.),
  4. flăcări sau obiecte fierbinți.

Depozitați anvelopele agricole și camerele astfel încât să nu existe niciun risc de deteriorare provocată de tensiune sau comprimare, păstrați-le asamblate și umflate dacă sunt stivuite, îndepărtați cât mai mult lest posibil din anvelopele montate pe vehicul și creșteți presiunea cu 0,5 bari (7 psi) față de presiunea de lucru.

warning symbol1

Important

  • Nu depozitați niciodată anvelopele demontate sau roțile complet asamblate și nemontate pe vehicul în contact direct cu solul pentru perioade lungi de timp. Vă recomandăm să purtați mănuși de protecție atunci când manipulați anvelopele.
  • Demontați întotdeauna anvelopele de pe jante înainte de a interveni asupra acestora. Nu încălziți, sudați sau lipiți niciodată o jantă sau o roată dacă anvelopa este montată.
  • Consultați întotdeauna graficul Michelin privind presiunea, pentru a stabili presiunea corectă în anvelopele agricole. Umflarea insuficientă provoacă deformarea exagerată a carcasei și scurtează durata de utilizare a anvelopei.
  • Umflarea prea puternică reduce suprafața de contact cu solul, provoacă o reducere a aderenței și face anvelopa mai sensibilă la impacturi și tăieturi.
  • Dacă sarcinile sunt mai mici decât cele afișate în graficele noastre privind presiunea/sarcina, nu umflați niciodată la o presiune mai mică decât presiunea minimă indicată în fișele tehnice ale anvelopelor.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+