Modelarea 3D pentru un tractor și o remorcă pentru împrăștierea îngrășămintelor semilichide, echipate cu sistem de umflare la distanță (CTIS)

Modelarea umflării anvelopelor agricole

CONTACTAȚI EXPERTUL DVS. CTIS

imagine cu Sean Higgins, expert CTIS

Sean Higgins CTIS expert

Bună ziua! Eu sunt Sean, expertul dvs. CTIS.

 

Dacă doriți informații suplimentare despre CTIS, spuneți-mi mai multe despre dvs.

common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid

Prin furnizarea adresei mele de e-mail și făcând clic pe „Abonare”, sunt de acord să primesc e-mailuri de marketing din partea Michelin. Vă puteți dezabona în orice moment.

Pentru a afla mai multe despre modul în care Michelin prelucrează datele dvs. cu caracter personal și pentru a vă exercita drepturile, faceți clic aici.

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii, în caz contrar nu vom putea prelucra solicitarea dvs.

 

TESTIMONIALELEFERMIERILOR CU PRIVIRE LA BENEFICIILE CTIS***

Utilajele sunt tot mai grele, mai rapide și mai puternice. Câmpurile sunt mai îndepărtate. Pentru a face față căldurii, greutății și vitezei, deplasarea pe drumuri necesită presiuni mai mari, în timp ce lucrul pe teren necesită cea mai mică presiune posibilă, pentru a maximiza tracțiunea și a minimiza presiunea asupra solului. Utilizarea unei singure presiuni generează dezavantaje - aflați cum vă poate ajuta CTIS.

CTIS este o tehnologie avansată care vă permite să optimizați presiunea anvelopelor agricole în funcție de teren și de condițiile de deplasare. Cu CTIS, puteți regla presiunea în anvelope în timpul deplasării, pentru a îmbunătăți performanțele, reduce consumul de combustibil și spori durata de utilizare a anvelopelor vehiculului. Michelin CTIS este conceput pentru a vă transforma experiența de condus și a asigura tracțiune optimă în orice situație!

 

PROFITAȚI DE ACESTE BENEFICII ALE CTIS!

Utilizați anvelopele și serviciile potrivite, pentru a îmbunătăți productivitatea

CTIS: îmbunătățiți productivitatea

Îmbunătățiți productivitatea

Creștere cu până la 4% a productivității, datorită tracțiunii îmbunătățite*

Tracțiune îmbunătățită, patinare mai redusă, maximizare a timpului de lucru și consum mai redus de combustibil.

Sporiți economiile: consumul de combustibil, longevitatea anvelopelor…

CTIS: reduceți costurile

Reduceți costurile

Consum de combustibil mai redus cu până la 10% la utilizarea pe teren, dacă reglați presiunea în anvelope*

Suprafața de contact mărită a anvelopei generează o presiune mai mică asupra solului, evitând compactarea și maximizând randamentul agronomic.

Sporiți randamentul terenului

CTIS: protejați solul

Protejați solul

Reducere cu până la 33% a presiunii aplicate solului, dacă este utilizată o presiune corespunzătoare**

Gestionarea mai bună a presiunii reduce uzura anvelopelor, consumul de combustibil și timpul de lucru, permițându-vă să maximizați utilitatea mașinii.

Reduceți compactarea solului cu ajutorul serviciilor și anvelopelor noastre

CTIS: reduceți patinarea roților

Reduceți patinarea roților

Reducere cu până la 30% a pierderilor de tracțiune, în cazul utilizării active a CTIS*

Nu permiteți sezonului ploios să reducă producția. Cu CTIS, întârzierile din cauza vremii nefavorabile aparțin trecutului.

MENȚIUNI LEGALE

* Pe baza unui studiu pe teren în condiții reale de utilizare în Scoția, în 2016, cu un tractor Fendt 939 echipat cu anvelope Axiobib IF650/65R34 și Axiobib IF710/75R42 și o remorcă Stewart cu trei punți, echipată cu anvelope Cargoxbib HF 600/55R26,5. Sol în condițiile de testare: argilă albastră compactă. De asemenea, pe baza unui studiu pe teren în condiții reale în Franța, în 2017, cu un tractor Fendt 724 Vario echipat cu anvelope MICHELIN Machxbib 710/55 R30 și MICHELIN Machxbib 900/50 R42 și o remorcă GYRAX BMXL 240, echipată cu anvelope Cargoxbib HF 710/50 R26,5. Sol în condițiile de testare: argilă și calcar. Rezultatele efective pot varia în funcție de sol și de condițiile meteorologice.

** Pe baza calculelor TERRANIMO și a unui studiu pe teren realizat în condiții reale în Franța, în 2020, de către Universitatea de Științe Aplicate din Berna, Școala de Științe Agricole, Silvice și Alimentare HAFL, la solicitarea Michelin, cu un tractor JOHN DEERE 7310 echipat cu anvelope MachXBib 600/70R30 și MachXBib 710/70R42 și o remorcă THIEVIN cu trei punți, echipată cu anvelope TrailXBib 650/55R26,5. Rezultatele efective pot varia în funcție de sol și de condițiile meteorologice.

*** Studiu extern comandat de Michelin și realizat de „Tire Check” în trimestrul 4 din 2021, în perimetrul geografic european.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+