mems4 keyvisual overlay

MICHELIN® MEMS®4

Conexiune în timp real, protecție maximă!

pneu minning MICHELIN XDR3

Edito xdr3 at work Mining and quarries

pneu minning MICHELIN XDR3

UN SISTEM COMPLET DE MONITORIZARE
 

MEMS®4 este un instrument puternic de monitorizare a anvelopelor și a condițiilor de utilizare a acestora. Caracteristicile sale tehnice, echipamentul inovator și conectarea facilă, toate aceste elemente vă cresc profiturile și vă reduc indisponibilizarea utilajelor, protejându-vă angajații, anvelopele și echipamentul.

MEMS®4 ESTE PROIECTAT PENTRU:

• Consolidarea siguranței:
Controlați de la distanță presiunea, de pe un computer sau de pe un alt dispozitiv conectat și utilizați alertele de presiune și temperatură pentru a preveni incidentele și pentru a vă proteja angajații.

• Creșterea productivității:
Eliminați indisponibilizarea inutilă a utilajelor: păstrați operaționale utilajele pentru optimizarea ciclurilor, continuitatea operațiunilor și reducerea indisponibilizării neprogramate pentru lucrări de întreținere.

• Reducerea costurilor:
Economisiți timp și bani: controlați din camera de comandă starea anvelopelor, pentru a economisi resurse, pentru a reduce indisponibilizarea și pentru a crește durata de viață a anvelopelor prin reducerea defecțiunilor premature.

• Creșterea disponiblității utilajelor:
Planificați rapid și eficient întreținerea anvelopelor datorită monitorizării continue a presiunii și temperaturii anvelopelor și a localizării geografice a vehiculelor.

edito xdr3 at work mining and quarries

MONITORIZAREA ȘI MANAGEMENTUL COMPLET AL ANVELOPELOR DVS. ȘI AL CONDIȚIILOR GENERALE DE PE TEREN
 

FUNCȚIONALITĂȚI:
Vă protejați parcul auto și monitorizați anvelopele cu ajutorul TPMS, GPS și a accelerometrelor.

ECHIPAMENT:
Obțineți mai mult de la parcul dvs. auto echipându-l cu senzori, transmițătoare, antene, cu un sistem mobil de raportare a datelor și cu un cititor RFID, toate conectate la o platformă software accesibilă din browserul web.

CONECTIVITATE:
Integrați cu ușurință în tehnologia dvs. alertele în timp real accesibile de pe computere, tablete sau smartphone-uri, adaptabile la toate configurațiile de rețea.

MICHELIN® MEMS®4 ÎN ACȚIUNE

MICHELIN® MEMS® EVOLUTION 4 - Improving your efficiency easier than ever before.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+