Background photo mining 6 Mining and quarries

Analiza condițiilor la fața locului

Analizați condițiile de condus în cadrul exploatării miniere

Picto Mining key visual Mining and quarries

AUDITUL PRIVIND ÎNTREȚINEREA DRUMURILOR

Durata de utilizare a unei anvelope depinde în mare măsură de cât de bine sunt întreținute drumurile și locațiile în general (eventuala prezență a pietrelor, șanțurilor/denivelărilor, eficiența drenării etc.)

De aceea, tehnicienii Michelin vă stau la dispoziție în domeniul dumneavoastră de activitate pentru:

• A efectua audituri ale locației: întreținerea generală a drumurilor și zonelor de încărcare (și descărcare)

• A propune măsuri de îmbunătățire

PROFILUL DRUMURILOR ȘI CICLURILE DE TRANSPORT

Pentru a îmbunătăți productivitatea unei locații fără a afecta performanțele anvelopelor, uneori este util să reexaminați profilul drumurilor (pantele, înclinarea, lățimea etc.)

Îmbunătățirea productivității asigură și o creștere a randamentului de extracție. Pentru păstrarea siguranței generale a locației, această evoluție trebuie să țină cont și de limitele impuse de mașini și anvelopele acestora.
Acesta este motivul pentru care tehnicienii Michelin propun audituri complete ale locației, în cursul cărora sunt analizați diverși parametri ai vehiculului; de exemplu accelerațiile, vitezele adoptate in viraje, frânarea (frecvența, durata, forța) etc.

Această analiză, realizată cu un software specific conectat la un GPS, servește ca bază pentru recomandarea de îmbunătățiri a profilului drumurilor, vitezele maxime în diferite locații (în funcție de utilaje și/sau sarcini), etc.

CONTROLUL ÎNCĂRCĂRII CAMIOANELOR (cântărirea și centrarea sarcinii)

edito photo mining 9 mining and quarries


În funcție de densitatea materialelor transportate, umplerea completă a unei cupe de încărcare sau a benei unei basculante poate face ca mașinile să fie suprasolicitate în permanență.

În mod similar, încărcarea neuniformă a unei bene poate provoca suprasolicitarea pe o parte, concentrat pe anvelopele respective. Cântărirea periodică a camioanelor permite optimizarea și controlul sarcinilor.

Tehnicienii Michelin pot efectua verificări foarte exacte ale sarcinii sau recomanda companii care pot face acest lucru.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+