post toptips urban access regulations herobanner

3 lucruri pe care trebuie să le știți despre reglementările privind accesul urban

#TOP TIPS

 

LA DRUM nr. 2 • octombrie 2021 • timp de lectură 3 min

Oricine a petrecut ceva timp pe drumurile europene a sesizat probabil extinderea zonelor cu emisii reduse (Low Emission Zones - LEZ), odată cu mărirea taxelor de drum și implementarea altor inițiative de reducere a poluării aerului. Dar unde anume se află aceste zone cu emisii reduse? Și ce trebuie să știe șoferii de camion înainte de a intra în centrul unui oraș? Dacă doriți să participați la protecția mediului ౼ și să evitați amenzile mari ౼ citiți mai departe!

În ultimul an, cetățenii din întreaga lume și-au schimbat modul în care „fac cumpărături“, apelând la platformele comerciale online, situație care a dus la o explozie fără precedent a livrărilor la domiciliu. Confruntate cu această tendință și cu o creștere generală a poluării și a zgomotului, orașele din întreaga Europă caută modalități de a reduce congestionarea traficului rutier și de a îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor. Multe dintre acestea implementează reglementări privind accesul urban pentru a reduce traficul auto în centrele aglomerate ale orașelor. Iată ce trebuie să știți. Dar, mai întâi, ce știți deja despre reglementările privind accesul urban?

Zonele cu emisii reduse (Low Emission Zones - LEZ) sunt zone delimitate într-un oraș sau într-o zonă metropolitană în care sunt interzise vehiculele foarte poluante.

O zonă cu emisii zero (Zero Emission Zone - ZEZ) este o zonă cu emisii reduse în care sunt permise numai vehiculele cu emisii zero.

Zona cu emisii ultra-reduse (Ultra Low Emission Zone - ULEZ) este o taxă percepută pentru cele mai poluante vehicule din centrul Londrei.

 

michelin site blocs texte astuces

"Reglementările variază în funcție de țară și de oraș:

Dacă traseul dumneavoastră trece prin mai multe orașe sau țări, vi se pot aplica reglementări diferite pe parcurs. Verificați reglementările din fiecare localitate înainte de a pleca. "

 

 

michelin site blocs texte astuces2 ro

 

"Acesta este doar începutul: 

Având în vedere obiectivele ambițioase privind emisiile de dioxid de carbon, este probabil ca orașele din UE să continue să extindă aceste zone LEZ. De asemenea, aceste zone vor evolua probabil de la zone cu emisii scăzute - LEZ, la zone cu emisii ultra-reduse - ULEZ sau chiar zone cu emisii zero - ZEZ. Cele mai multe modificări ale zonelor vor fi anunțate cu un an înainte, așa că fiți cu ochii în patru."

 

 

michelin site blocs texte astuces3 ro

"Efectul asupra buzunarului: 

Blocajul în trafic îi costă pe șoferii de camion în medie 63 de dolari pe oră raportat la timpul pierdut și carburantul irosit ౼ așadar, reducerea aglomerației nu este bună doar pentru mediu, ci și pentru profitul dumneavoastră. Mai mult, ignorarea acestor reglementări vă va costa și pe dumneavoastră. Riscați să plătiți 80 de euro în Milano, Italia și Köln, Germania; până la 135 de euro în Paris, Franța; și până la 250 de euro în Amsterdam, Olanda, dacă sunteți prins încălcând regulile!*"

 

 

SURSE

*Sumele orientative se bazează pe reglementările actuale aplicabile în orașele enumerate - la data de 23 iunie 2021 - Vă rugăm să consultați reglementările aplicabile ȋn fiecare oraș pentru a cunoaște sumele exacte care trebuie plătite.

post toptips urban access regulations photo

post toptips urban access regulations photo

michelin site section newsletter titre

Sunteți...
Transportator Dealer de anvelope Altul
common.error.invalidField:This field is invalid
1-10 11-20 21-50 51+ Nu sunt utilizator final
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid
common.error.invalidField:This field is invalid


Prin transmiterea adresei de e-mail şi apăsarea butonului de abonare, declaraţi că aţi citit Termenii şi Condiţiile şi Politica de prelucrare a datelor. Michelin Romania S.A. prelucreaza datele dvs. cu caracter personal, independent faţă de orice altă abonare din orice altă platformă, pentru (i) a vă gestiona abonamentul la buletinul informativ sau la ofertele comerciale Michelin [produse noi, promoții, noutăți etc.] (ii) şi a măsura performanţa campaniilor noastre şi a analiza interacţiunile dvs. cu comunicările noastre. Datele dvs. pot fi partajate cu alte companii identificate din Grupul Michelin pentru a vă cunoaşte mai bine şi a vă personaliza experienţa pe care o pot oferi companiile Michelin şi pentru a vă trimite oferte de marketing. Vă puteţi gestiona oricȃnd preferinţele de comunicare sau puteţi să vă dezabonaţi folosind link-ul inclus ȋn toate e-mail-urile noastre. Pentru a vă exercita dreptul de acces, dreptul de ştergere sau alte drepturi, ne puteţi contacta la adresa de e-mail: dataprivacy_euc@michelin.com. Pentru mai multe detalii puteţi accesa politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.





Abonaţi-vă acum la newsletter-ul nostru și participaţi automat la concurs!

Vă rugăm să adăugați adresa de e-mail info.eu@michelin.com în agenda dvs. sau în lista de expeditori siguri. Acest lucru asigură faptul că e-mailurile noastre vor ajunge și în viitor la dumneavoastră.

Aici veți găsi condițiile de participare pe care se bazează concursul.

jeu concours montre michelin

Similar cu ilustrația

Popular în comunitate

post spotlight hydrogen thumbnail

#PRIM PLAN

Hidrogenul: o alternativă inteligentă pentru o industrie a transporturilor mai prietenoasă cu mediul



post toptips urban access regulations thumbnail

#TOP TIPS
3 lucruri pe care trebuie să le știți despre reglementările privind accesul urban

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+