Gamme pneu minning MICHELIN

RO Background minning construction Mining and quarries

Gamme pneu minning MICHELIN

Mine de suprafaȚă

MICHELIN, partenerul de productivitate preferat de cele mai mari mine din lume

Tehnologia încorporată în anvelopele Michelin pentru construcții civile și poziția de lider de piață ocupată de companie înseamnă că ţintim către excelență în ceea ce privește inovația, performanțele, rezistența și durata lungă de exploatare. Durabilitatea superioară, profilul și alegerea tipurilor de cauciuc perfect adaptate condițiilor de exploatare și viteză a anvelopelor MICHELIN pentru construcții civile au un impact direct asupra productivității minei și fac diferențierea față de concurență. Utilizate pe perioade foarte îndelungate, de până la 23 de ore pe zi, aceste anvelope sunt supuse unor solicitări mari în teren accidentat. Prin urmare, trebuie să dispună de o fiabilitate fără cusur și să garanteze siguranța maximă a utilizatorilor.

Anvelopa MICHELIN XDR 3 în acțiune:

MASTER XDR 3 - Master in English - Clip version 1080p

Serviciile și soluțiile noastre


Pentru a susține cea mai diversificată gamă de anvelope de pe piață, Michelin oferă soluții adaptate condițiilor extreme ale minelor de suprafață, cu asistență tehnică de calitate și cea mai diversificată gamă de servicii de pe piață. Într-adevăr, cea mai bună anvelopă nu înseamnă nimic fără cel mai bun serviciu. Experții noștri și instrumentele noastre de simulare și analiză vă ajută să utilizați cât mai bine anvelopele și să vă îmbunătățiți productivitatea.

RO Picto mems evolution 4 Mining and quarries

advices

Sfaturi și recomandări

Anvelopele pentru mine trebuie să fie adaptate la activitățile, condițiile de exploatare și tipurile de teren întâlnite. Asigurați-vă că faceți cea mai bună alegere și că aveți la dispoziție toate informațiile pentru o întreținere optimă (întreținere, depozitare, reparații)!

tyre-pressure

Calculator de Presiune

Presiunea adaptată la toate situațiile asigură optimizarea duratei de exploatarea și a performanței unei anvelope. Cu instrumentul nostru, Calculatorul de Presiune, găsiți presiunea potrivită pentru toate utilajele dvs.

RO Edito photo mining underground 2 Mining and quarries

Mine subterane

Anvelopele și soluțiile noastre pentru exploatările miniere subterane.

Yellow articulated dump truck in action

RO Edito photo adtloader quarry Help and Advice

Yellow articulated dump truck in action

Cariere

Anvelopele și soluțiile noastre pentru cariere.

Lider mondial pe piața anvelopelor pentru mine, Michelin oferă o gamă diversificată de anvelope, adaptate la toate situațiile și utilajele clienților: camioane off-road, încărcătoare enorme de suprafață, basculante cu o greutate de peste 100 de tone etc. Inventatorul celei mai mari anvelope din lume, „cea de 63 inch”, care a revoluționat piața basculantelor pentru minele de suprafață, Michelin va avea întotdeauna produsul potrivit.

Însă cu tehnologia MEMS (Michelin Earthmover Management System), primul sistem electronic de monitorizare a presiunii și temperaturii anvelopelor, cu monitorizare GPS a vehiculelor dvs., Michelin este și un precursor al serviciilor inovatoare... întregul sistem fiind susţinut continuu de echipele noastre de experți recunoscuți și de cele mai eficiente instrumente de pe piață.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+