ConstrucȚii și șantier

Robustețe în slujba reactivității dumneavoastră

Gama de anvelope MICHELIN pentru construcții este proiectată pentru a se potrivi tuturor tipurilor de șantiere. În condiții dificile și pe terenuri foarte agresive, robustețea anvelopelor este esențială. O rezistență mare la deteriorare înseamnă o durată de exploatare mai îndelungată și un câștig de productivitate pentru operațiunile dvs. Acesta este motivul pentru care marile firme de construcții civile apelează la Michelin pentru echiparea utilajelor.

Anvelope recomandate:

MICHELIN
XHA2
Performanţă de lungă durată
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XADN+
Proiectată pentru operațiuni în orice condiții de utili...
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XAD 65
Proiectate pentru operațiuni în orice condiții de utili...
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XGLA2
Maximizați tracțiunea grederului
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XLC
X LISSE COMPACTEUR: anvelopa radială netedă pentru comp...
Vedeți această anvelopă
tyre-pressure

Calculator de presiune

O presiune adecvată în toate circumstanțele asigură optimizarea duratei de exploatare și a performanțelor unei anvelope. Cu instrumentul nostru Calculatorul de Presiune găsiți presiunea potrivită pentru toate utilajele dvs.


ȘI PENTRU CAMIOANELE DE TRANSPORT DIN ŞANTIER?

Gama noastră specifică de anvelope pentru vehicule grele destinate utilizării ȋn șantierele de construcții și pentru acces la șantier satisface toate cerințele de mobilitate.

Cu MICHELIN X® WORKS™ și MICHELIN X® MULTI™, puteți fi sigur că veți găsi soluția care va răspunde cel mai bine așteptărilor și cerințelor dvs., indiferent dacă preferați robustețea, kilometrajul, economia de carburant sau, pur și simplu, versatilitatea maximă.

Alegerea este a dvs.!

RO photo rigid truck construction

Anvelope pentru vehicule grele potrivite pentru șantierele de construcții:

MICHELIN
X® WORKS™ Z / D / T / XDY+
O gamă modernă și fiabilă pentru acces ȋn șantiere
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
X® WORKS™ HD Z / D
Robustețea de care aveți nevoie ȋn şantier
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XZY 3
Robustețe pentru vehiculul dvs. de șantier
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
XTY 2
Anvelopa pentru transportul de lemne și utilajelor de ș...
Vedeți această anvelopă
MICHELIN
X® MULTI™ HD D
Robustețe îmbunătățită, pentru polivalenţă sporită
Vedeți această anvelopă

RO MICHELIN Agilis CrossClimate

PENTRU AUTOUTILITARE


MICHELIN Agilis CrossClimate, cel mai bun aliat pentru camioanele ușoare utilizate de obicei pe șantierele de construcții.

Anvelopa noastră pentru orice tip de vreme proiectată pentru a vă oferi tracțiune, siguranță, ușurință în gestionare, economii și o utilizare fără griji pe tot parcursul anului. Datorită robusteții sale suplimentare (scuturi cu o grosime suplimentară, pentru o rezistență sporită a flancului, cauciuc rezistent la abraziune), este proiectată pentru utilizarea în noroi și teren accidentat.

Grupul Michelin vă oferă o gamă completă de anvelope, indiferent dacă lucrați în domeniul energiei, tratării deșeurilor, construcțiilor și întreținerii infrastructurii și locuințelor, demolărilor sau industriei cimentului.

Cu ajutorul instrumentului nostru online de căutare pentru anvelope, veți găsi cel mai potrivit produs și dimensiunea corectă pentru utilajele dvs. de construcții. Încărcătoare, transportoare articulate, gredere, compactoare, screpere, macarale, autobasculante: veți găsi cu siguranță un răspuns tehnic la cerințele și aplicațiile dvs.
Câteva exemple de dimensiuni disponibile: 460/70R24, 400/80R24, 445/95R25, 20,5R25, 23,5R25, 26,5R25, 29,5R25.

Datorită tehnologiei radiale Michelin, anvelopele dvs. au o durată mai mare de exploatare, câștigați fiabilitate și asigurați continuitatea operațiunilor in şantier. Lucrați cu încredere ȋn anvelopele robuste, rezistente la deteriorări și gata să facă față tuturor tipurilor de teren, chiar și celor mai dificile. De asemenea, beneficiați de o siguranță sporită pentru echipele dvs. și de un confort îmbunătățit pentru șoferi, păstrând în același timp integritatea componentelor electronice de pe utilajele dvs.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+