RO Background photo warehouse Construction and Industry

MANIPULAREA MĂRFURILOR

Rentabilitate, siguranță și fiabilitate pentru toate operațiunile de manipulare a mărfurilor.
Michelin vine ȋn sprijinul activităţii dvs. de logistică.

MICHELIN XZM: forklift tyre

MICHELIN forklift tyres

Sfaturi și recomandări: citirea marcajelor

Marcajele de pe flancul anvelopelor vă informează și vă ghidează în alegerea produsului cel mai potrivit pentru cerințele dvs.

RO Logo pressure advisor service Help and Advice

Calculator de presiune

Găsiți presiunea de referință pentru fiecare dintre utilajele dvs. de manipulare, cu ajutorul instrumentului nostru online, Calculatorul de Presiune.

Edito photo michelin x tweel slick Construction and Industry

Tehnologie Fără Aer

Cu gama MICHELIN X® TWEEL™, eliberați-vă de constrângerile de întreținere și de riscurile de pană!

Edito manutention industrielle lightbox Construction and Industry

Michelin și echiparea originală

Marca Michelin este acreditată de majoritatea producătorilor de vehicule. Aflați de ce au încredere în noi!

Manipularea în porturi și terminale


Complexitatea mediilor de manipulare din porturi și terminale a determinat Michelin să proiecteze și să dezvolte o gamă de anvelope specifice, pentru a satisface cerințele speciale ale acestor domenii de activitate diferite.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

RO Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Stivuitoare grele și medii, stivuitoare cu încărcare frontală... pentru toate activitățile dvs. de manipulare industrială, grupul Michelin a proiectat o gamă largă de anvelope specifice, axate pe trei criterii majore: productivitate, siguranță și fiabilitate.

PRODUCTIVITATE: alegerea anvelopelor Michelin pentru stivuitoarele înseamnă să optați pentru costuri orare optimizate, în beneficiul activităților logistice.

SIGURANȚĂ: acesta este unul dintre considerentele majore din domeniul manipulării industriale. Datorită tehnologiei inovatoare, anvelopele Michelin au o capacitate foarte mare de absorbție a șocurilor, o garanţie a confortului pentru șoferi, dar mai ales un mijloc de a conserva utilajele, chiar și stivuitoarele de mare capacitate. Este, de asemenea, o chestiune de siguranță pentru mărfurile transportate. Transmisia cuplului și viteza au fost optimizate, iar distanțele de frânare au fost reduse considerabil.

FIABILITATE: datorită tehnologiei noastre de anvelope radiale fără cameră, proiectată pentru activități de manipulare, veți evita orice risc de uzură rapidă și veți prelungi semnificativ durata de exploatare a anvelopelor.

Acordați-vă timpul necesar pentru a descoperi gama noastră de anvelope dedicate manipulării industriale. Puteți căuta după tipul de vehicul sau după dimensiune. Exemple privind cele mai utilizate dimensiuni: 7,00R12; 8,25R15; 6,50R10; 12,00R20.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+