Alegerea anvelopelor pentru remorcă potrivite

Choosing the right tractor trailer tyres

Alegerea anvelopelor pentru remorcă potrivite

 

Remorca tractorului nu trebuie echipată cu orice fel de anvelope. Pentru a vă optimiza activitățile agricole, acestea trebuie să fie performante. Ce anvelope pentru remorcă performante putem oferi? Găsiți răspunsul în acest articol.

Performanțele așteptate de la anvelopele pentru remorca tractorului

Deoarece remorca joacă un rol esențial în procesul agricol, așteptările dvs. privind performanțele anvelopelor sunt, bineînțeles, ridicate.

Aveți nevoie de anvelope pentru remorcă care să poată duce basculanta în siguranță și fără probleme la câmpurile care urmează să fie lucrate. Iar pe câmp aceste anvelope trebuie să furnizeze performanțele preconizate:

Tracțiune bună, dar nu numai atât, acestea trebuie să fie, de asemenea, capabile să transporte sarcini grele, protejând în același timp solul.

Anvelopele pentru remorcă trebuie să transporte sarcini grele, protejând în același timp solul

aveți nevoie de anvelope pentru remorcă care pot transporta sarcini grele, protejând în același timp solul

Și, desigur, când părăsiți câmpul, anvelopele pentru remorca tractorului trebuie să se curețe rapid și în mod automat, înainte de a ajunge pe drum. Ca să nu mai vorbim despre longevitate: anvelopele pentru remorcă ar trebui să se uzeze suficient de încet, astfel încât să nu necesite înlocuirea frecventă.

În cele din urmă, atunci când treceți de pe drum pe câmp și invers, trebuie să puteți gestiona cu ușurință presiunea în anvelopele remorcii, astfel încât să fie întotdeauna optimă, indiferent de suprafața de deplasare. Și fără să trebuiască să utilizați un compresor pentru reglarea manuală a acesteia.

Imposibil? Ei bine, nu trebuie să așteptați să fie proiectată o anvelopă care satisface toate aceste așteptări, deoarece aceasta există deja. Am creat-o pentru dvs. și se numește MICHELIN TRAILXBIB.

Cum satisface această anvelopă toate cerințele unei remorci pentru tractor? În continuare vom examina chiar acest lucru.

Un element fiabil și eficient al remorcii

La Michelin, luăm foarte în serios nevoile dvs., iar când vine vorba de nevoile de anvelope pentru remorcă, avem cea mai bună modalitate de a le satisface. Iată pentru ce este proiectată anvelopa MICHELIN TRAILXBIB:

1 -Tracțiune bună și protejare a solului

Anvelopa MICHELIN TRAILXBIB este echipată cu tehnologia MICHELIN Ultraflex VF. Această tehnologie permite anvelopei să funcționeze la presiune redusă pe câmp, mărind amprenta la sol a acesteia. Acest lucru îmbunătățește tracțiunea și protejează solul, prin limitarea compactării.

2 - Rezistă la deteriorări și reduce riscul de pană

Anvelopa MICHELIN TRAILXBIB are o carcasă VF (flexie foarte mare) nouă, care îi conferă o rezistență mai mare la agresiune, la presiune redusă. Această rezistență îmbunătățită reduce riscul de pană, astfel încât activitatea să nu fie întreruptă neplanificat.

3 - Poate transporta sarcini grele

În plus, pliurile metalice ale coroanei din interiorul acestei anvelope pentru remorcă oferă rezistență și capacitate de încărcare excelentă, astfel încât remorca să poată transporta sarcini grele.

4 - Autocurățare ușoară

Modelul curbat al bamelor benzii de rulare a anvelopei MICHELIN TRAILXBIB și spațiile divergente largi dintre bame ajută la evacuarea mai bună a solului la ieșirea de pe câmp. Anvelopa remorcii se curăță automat în timpul deplasării.

5 - Durată ma mare de utilizare

Designul special al benzii de rulare, și în special al nervurii centrale, sporește longevitatea anvelopei, astfel încât să poată fi utilizată mai mult timp, economisind bani prin amânarea necesității de a o înlocui.

Nervura centrală a anvelopei MICHELIN TRAILXBIB vă permite să faceți economii

The MICHELIN TRAILXBIB centre rib makes you save money

6 - Reduce consumul de combustibil

Acest design reduce rezistența la rulare și minimizează consumul de combustibil, permițându-vă să faceți economii semnificative pe tot parcursul anului.

7 - Presiunea în anvelopă poate fi controlată prin CTIS

Deoarece anvelopa MICHELIN TRAILXBIB este compatibilă cu Sistemul Central de Umflare a Anvelopelor (CTIS)*, permite controlul optim al presiunii în aceastăanvelopă pentru remorcă, pe drum și pe câmp.

Presiunea este un factor esențial în activitatea dvs., deoarece atunci când este reglată corect în funcție de utilizare, permite economii de combustibil care pot reduce considerabil costurile pe parcursul unui an.

Dacă este instalat un sistem CTIS, un compresor montat pe remorcă este conectat prin cabluri la tractor, permițându-vă să reglați cu ușurință presiunea în anvelopele remorcii și tractorului, fără să părăsiți cabina.

*CTIS este disponibil numai în anumite țări. Pentru informații suplimentare, contactați dealerul.

Sistemul CTIS ajută la optimizarea cu ușurință a presiunii în anvelopele remorcii și tractorului

CTIS fitted on tractor trailer tyre

Mărturia unui fermier

În acest videoclip José, un fermier francez, explică de ce și-a echipat remorca cu anvelope MICHELIN TRAILXBIB și sistem CTIS, precum și avantajele acestei anvelope pentru remorcă foarte speciale:

Retour d'expérience : il équipe sa benne de télégonflage PTG et de pneus MICHELIN TRAILXBIB

Vedeți cum sunt fabricate anvelopele MICHELIN TRAILXBIB!

Vă invităm să faceți o călătorie virtuală în fabrica din Spania de la Valladolid, unde este fabricată anvelopa MICHELIN TRAILXBIB. Veți descoperi magia pe care o facem pentru a oferi o anvelopă pentru remorcă versatilă, de înaltă performanță și care protejează solul.

MICHELIN TRAILXBIB - Visite de l'usine de Valladolid

Anvelopa MICHELIN TRAILXBIB este potrivită și pentru echipamente?

În timp ce anvelopa MICHELIN TRAILXBIB este perfectă pentru remorcă, avem o anvelopă proiectată special pentru echipamente, pe care vă recomandăm să o căutați. MICHELIN VF XP27 este alegerea ideală pentru semănători, echipamente de arat, mașini de balotat, remorci de paie și pluguri. Pentru informații suplimentare, accesați pagina „Anvelope pentru remorci și echipamente”.

Doriți să aflați mai multe despre anvelopele noastre pentru remorcă? Faceți clic pe linkul de mai jos:

Aveți nevoie de sfaturi suplimentare? Descoperiți ghidul nostru de selectare a anvelopelor.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+