Vérification de la pression d'un pneu

Background verification pression Help and Advice

Vérification de la pression d'un pneu

Presiunea corectă în anvelopele pentru utilaje de terasament

SFATURI PRIVIND PRESIUNEA ÎN ANVELOPE

Având în vedere că o anvelopă pierde presiune în mod natural, este necesară reglarea periodică a acesteia. Această verificare va permite detectarea oricărei pierderi anormale de presiune. Această verificare trebuie efectuată la toate anvelopele vehiculului.

O anvelopă cu presiune prea mică va suferi o creștere anormală a temperaturii de funcționare, care poate provoca deteriorarea ireversibilă a componentelor interne și distrugerea completă a acesteia, inclusiv dezumflarea rapidă a anvelopei. Consecințele utilizării cu presiune prea mică nu sunt neapărat imediate și pot apărea chiar și după remedierea problemei. Presiunea prea mare poate provoca o uzură rapidă și neregulată, care duce la o sensibilitate crescută la impact (deteriorarea benzii de rulare, ruperea carcasei etc.).

Se recomandă ca verificarea presiunii să se facă atunci când anvelopele sunt reci. Dacă verificarea are loc după utilizare, anvelopele sunt fierbinți și presiunea nu va fi exactă. Dacă presiunea este verificată cu anvelopele calde, trebuie reajustată conform recomandărilor producătorului (consultați reprezentantul Michelin).

Deoarece presiunea crește odată cu temperatura, o anvelopă caldă nu trebuie niciodată dezumflată.

Respectați întotdeauna egalitatea presiunii între anvelopele jumelate.

Umflarea cu azot nu înlocuiește necesitatea de a verifica periodic presiunea în anvelope.

În toate cazurile, respectați presiunile recomandate de producătorul mașinii sau anvelopelor.

Presiunea de lucru poate fi furnizată numai de persoana de contact obișnuită Michelin sau de un specialist în domeniu, care va ține cont de modul în care va fi utilizată anvelopa (tipul utilajului, tipul solului, lungimea ciclului, materialele mutate, sarcinile transportate etc.).

tyre-pressure

CALCULATOR DE PRESIUNE

Găsiți presiunea corectă pentru toate mașinile dvs. folosind „Calculatorul pentru presiune” Michelin.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+