michelin mytechxpert app

MICHELIN MyTechXpert

Aplicația MyTechXpert oferă informații esențiale despre anvelope prin simpla atingere a unui ecran

ro

Imagini cu funcțiile aplicației: ecran de pornire, imagini de diagnosticare, comparații anvelope

Pentru a sărbători 100 de ani de la Michelin Truck Tire Technical Data Book, am trecut la o nouă etapă, deoarece întreaga carte de date este acum lansată într-o aplicație pentru smartphone – MyTechXpert.

Aplicația permite operatorilor de flote să obțină cu ușurință informații esențiale pentru operațiunile zilnice. Le permite să analizeze uzura anvelopelor și să ia decizii informate cu privire la selectarea anvelopei potrivite. În plus, aplicația oferă acces la gama de opțiuni de produse Michelin.

La fel ca și fisa tehnica, aplicația MyTechXpert este dezvoltată ca instrument de referință pentru proprietarii de flote și dealerii de anvelope pentru camioane. Puteți găsi specificații tehnice și sfaturi despre cum să utilizați și să vă îngrijiți corect anvelopele. Există și informații despre:

  • Montarea anvelopelor
  • Instrucțiuni de siguranță pentru anvelope
  • Recomandări privind presiunea în anvelope
  • Gama de produse pentru anvelope noi și reșapate

Cu aplicația pentru smartphone, va fi mai ușor pentru un dealer sau proprietar de flotă să lucreze mai rapid, având acces rapid la informațiile esențiale de întreținere a anvelopelor pentru camioane și la sfaturile experților. De asemenea, puteți răspunde la probleme mai rapid prin efectuarea diagnosticului inițial privind uzura anvelopelor.

Descarcă acum!

MICHELIN - Aplicația MICHELIN MyTechXpert RO

Un instrument esențial pentru toți profesioniștii din domeniul camioanelor

Aplicația MyTechXpert servește ca un instrument esențial pe care îl puteți folosi în fiecare zi. L-am creat în colaborare cu dealeri pentru profesioniștii din domeniul camioanelor. Unele dintre caracteristicile de top includ o căutare rapidă a anvelopelor și a caracteristicilor comune, imagini de diagnosticare a anvelopelor, informații tehnice din Manualul de service Michelin și videoclipuri de instruire de la ingineri de teren certificați Michelin, toate dezvoltate pentru a oferi proprietarilor de flote și operatorilor o expertiză mai mare.

4 motive pentru a folosi aplicația

Utilă

Sfaturi tehnice de la inginerii Michelin\

Gratuit

Informatii la zi cu privire la noile funcționalități și dezvoltări

Aadaptată

acces rapid
informații zilnice esențiale 

Eficientă

găsiți cele mai bune informații
privind nevoile de anvelope, anvelopele reșapate și presiunea în anvelope

Aplicația Michelin MyTechXpert este compatibilă cu dispozitivele Android și iOS, poate fi descărcată gratuit de pe Google Play sau din App Store și permite atât reprezentanților de vânzări, cât și proprietarilor să aleagă mai bine anvelopa cea mai potrivită pentru flote. Utilizatorii vor avea informații actuale despre sfaturi tehnice, funcționalități și dezvoltări cu actualizări periodice.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+