MICHELIN TIRE MONITORING

Ușurați gestionarea anvelopelor din atelierul dvs. integrat, cu ajutorul soluției Michelin Digital Inspection

Descoperiți oferta și avantajele acesteia:

MICHELIN Digital Inspection este o soluție de nouă generație care permite optimizarea gestionării anvelopelor, a eficienței atelierului dumneavoastră, a siguranței și a conformității vehiculelor dumneavoastră. Datorită unui set de instrumente de monitorizare și instrumente digitale, MICHELIN Digital Inspection ajută la planificarea operațiunilor de întreținere a anvelopelor. Puteți monitoriza stocul, previziona și optimiza bugetul pentru anvelope.

Digitalizați gestionarea cheltuielilor dumneavoastră cu anvelopele. Cu un senzor Bluetooth și o aplicație pentru smartphone, câștigați în eficiență cu ajutorul inspecțiilor digitale. Utilizați portalul pentru a anticipa și optimiza bugetul pentru anvelope.

MICHELIN - Tire Monitoring Digital Inspection - EN

1st benefit

Inspectarea

În doar cinci minute, cu MICHELIN Digital Inspection, atelierul dvs. efectuează o inspecție a presiunii, uzurii și stării anvelopelor unui vehicul, indiferent de marcă

3rd benefit

Planificarea

Atelierul dvs. intervine mai repede asupra vehiculului în cauză, datorită unui sistem de alertă privind operațiunile care trebuie efectuate.

4th benefit

Anticiparea

Cu ajutorul rapoartelor, atelierul dvs. poate acum să anticipeze sarcinile care trebuie efectuate, cum ar fi reglarea presiunii, reșaparea, inversarea pe jantă... și, de asemenea, să prevadă necesarul de anvelope.

2nd benefit

Optimizarea

Cu ajutorul informațiilor de urmărire înregistrate datorită MICHELIN RFID, dispuneți de datele esențiale pentru a vă optimiza bugetul și pentru gestionarea stocurilor de anvelope.

MICHELIN Digital Inspection înseamnă…

Eficiență: O mai bună anticipare și economie de timp datorită unui proces complet digital de urmărire și inspecție a anvelopelor

Siguranță: Până la 30% din defecțiunile anvelopelor sunt evitate în fiecare an*

Economisire: >0,5 mm de bandă de rulare suplimentară de utilizat*.

Estimarea câștigurilor potențiale rezultate din utilizarea regulată a MICHELIN Digital Inspection și acțiunile de gestionare a anvelopelor care decurg din aceasta. Estimări bazate pe o simulare internă realizată în cadrul centrului de cercetare și tehnologie Michelin.

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+