Tyre-Pressure-Monitoring-System-Michelin (TPMS) on Dumper & Reach stacker

Michelin Tire Care TPMS banner

MICHELIN® TIRE CARE TPMS

Sistem de monitorizare a presiunii pentru porturi și cariere destinat îmbunătățirii siguranței, fiabilității și economiilor.

De ce să alegeți sistemul nostru de monitorizare a temperaturii și a presiunii?

Anvelopele pot deveni o problemă când cauzează întreruperi neplanificate care împiedică desfășurarea operațiunilor și cresc costurile operaționale. Presiunea incorectă din anvelope poate avea un impact semnificativ asupra duratei de viață a acestora, a consumului de combustibil al utilajului dvs. și a siguranței operatorilor. De exemplu, în cazul unei anvelope de autobasculantă rigidă echipată cu modelul 24.00 R 35: 1 bar de subpresiune = 3000 EUR costuri suplimentare pentru întregul utilaj (1)

Cu oferta noastră MICHELIN® TIRE CARE TPMS, obțineți o soluție automată fiabilă și inovatoare de monitorizare a anvelopelor. Monitorizați anvelopele 24 de ore pe zi, primiți alerte și evitați opririle neplanificate care întrerup operațiunile dvs. și măresc facturile de service. MICHELIN® TIRE CARE TPMS înseamnă mai multă siguranță, mai multă fiabilitate, mai multe economii și mai multă sustenabilitate.

dealer-service-231-other-services-and-products-dot-inspection

Siguranța pe primul loc

Presiuni mai precise, reglate în funcție de temperatură, pentru reducerea incidentelor legate de anvelope

dealer-service-220-other-services-and-products-oil,-filter-and-lube

Mai multe economii

Economii de până la 7%(2) datorită rezistenței reduse la rulare O subpresiune de 20% are un impact de 10% asupra consumului de combustibil.

dealer-service-202-other-services-and-products-24hour-towing-and-roadside-services

Disponibilitate optimizată a utilajului

Monitorizare combinată a temperaturii și a presiunii pentru o anticipare și prevenire mai eficiente a întreruperilor inutile

dealer-service-310-customer-conveniences-xpress-credit-on-all-our-products-and-services

Buget optimizat pentru anvelope

Un sistem de avertizare pentru menținerea presiunii corecte și optimizarea duratei de viață. S-a observat o pierdere de 25% din durata de viață în cazul unui anvelopă cu o subpresiune de 20%(3)

Broșură pentru porturi:

Broșură pentru cariere:

Descoperiți funcționarea sistemului nostru de monitorizare a presiunii

Echipând vehiculele cu sistemul nostru, primiți și dispozitive hardware de montat pe vehicul (senzori, router), acces la platforma web pe o perioadă de 36 de luni și o aplicatie smartphone.

Senzorul de presiune din anvelope transmite informații la routerul conectat la vehicul. Acest router trimite informațiile în cloud oferindu-vă posibilitatea să le accesați prin platforma web și aplicație

Michelin Tire Care TPMS Real-time monitoring of tire pressures

Aflați mai multe despre modul în care MICHELIN TIRE CARE TPMS face față provocărilor din porturi și cariere

Michelin Tire Care TPMS: Real-time monitoring of tire pressures

1 minut pentru a înțelege instalarea sistemului de monitorizare a presiunii

MICHELIN TIRECARE TPMS - Sensor Installation

Clienții noștri știu cel mai bine

More safety, reliability and savings - Michelin Tirecare TPMS

Avantajul principal: monitorizarea presiunii ȘI a temperaturii

"Avantajul principal al soluției Tire Care TPMS este monitorizarea constantă a presiunii din anvelope, dar și a temperaturii. Sistemul vă alertează imediat dacă ceva nu este în regulă.”**

Technical manager

More safety, reliability and savings - Michelin Tirecare TPMS

"Obțineți economii mari”**

"Cu Tire Care TPMS, vom economisi mult cu timpul de disponibilitate a vehiculului. Este o soluție utilă pe care o recomand cu încredere.”**

Mobile Machinery Manager

Michelin Tire Care TPMS Real-time monitoring of tire pressures

Soluție care vă scapă de orice grijă

"Senzori fiabili, ușor de instalat.”*

Fleet Manager

More safety, reliability and savings - Michelin Tirecare TPMS

"Cel mai bun sistem”**

"Am încercat multe alte sisteme, dar acesta este cel mai bun pe care l-am avut până acum. Este foarte ușor de utilizat.”**

Technical manager

Michelin Tire Care TPMS Real-time monitoring of tire pressures

Atât de simplu

"Preț atractiv, asamblare ușoară, funcționalitate”*

Account manager

More safety, reliability and savings - Michelin Tirecare TPMS

Reacție rapidă datorită sistemului de alertă

"Am avut recent un caz de pierdere de presiune din anvelopele jumelate posterioare. Datorită soluției Tire Care TPMS, șoferul a fost alertat rapid cu privire la scăderea presiunii. Am putut reacționa rapid.” **

Mobile Machinery Manager

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

PE CE VEHICULE POT INSTALA SISTEMUL?

Sistemul este testat și validat pe următoarele tipuri de vehicule, cu roți între 25–49 inchi: autobasculantă articulată, încărcător frontal, macara port (este necesară utilizarea unui repetor) și stivuitor elevator (este necesară utilizarea unui repetor). Pentru a afla presiunea corespunzătoare a anvelopelor dvs., puteți consulta pagina noastră de Sfaturi Dedicate.

SENZORUL ESTE REZISTENT LA LICHIDE SAU APĂ ?

Senzorul nu este conceput pentru a fi rezistent la apă. Dacă există apă în anvelopă la montare, senzorul va transmite semnale o perioadă foarte limitată. Dacă folosiți lichide (aditiv contra uzurii anvelopelor, apă etc.) în anvelopă, trebuie să apelați la soluția noastră MEMS​.​​​​​​

CARE ESTE DURATA DE VIAȚĂ A SENZORULUI ȘI A ROUTERULUI ?

Senzor: Este conceput cu o baterie care are o durată de viață de circa 5 ani. În cazul acestui senzor, semnalele sunt trimise la fiecare 2 minute la router (2 secunde în cazul unei probleme cu presiunea).
Router: Este conceput pentru a dura între 5 și 10 ani. Este conectat la sursa de alimentare a vehiculului și are o baterie temporară când vehiculul nu rulează.​​​​
​​​

LA CE TEMPERATURĂ ȘI PRESIUNE POT REZISTA ?

Senzor: Poate măsura presiuni de la 0 până la 11,9 bari. Dacă, din cauza temperaturii ridicate, presiunea reală depășește 11,9 bari, iar senzorul este saturat, nu va exista nicio alertă de presiune și măsurare pe bord (ceea ce poate duce la o setare greșită): o măsurare bună a presiunii va apărea din nou de îndată ce temperatura aerului din interior și senzorul nu mai sunt saturați (presiunea reală este sub 11,9 bari).
Router: Rezistă la temperaturi de la -40 °C până la +85 °C; senzorul de la -40 °C până la +125 °C. Observație: Informațiile pot apărea pe ecranul vehiculului între -20 °C și +70 °C.

AM NEVOIE DE SISTEMUL DE MONITORIZARE A PRESIUNII DIN ANVELOPE ?

Este posibil să fie necesar un sistem de monitorizare a presiunii din anvelope pentru vehiculele dvs. În Europa, am observat că 18,1 % dintre anvelope nu au presiunea corectă***, iar presiunea scăzută din anvelope va duce la reducerea duratei de viață a anvelopelor, consum ridicat de combustibil și siguranță redusă. Cu kitul nostru TPMS veți putea avea un dispozitiv care indică în timp real presiunea din anvelope și veți face față acestor probleme.

*** Pe baza a 21.917 de anvelope verificate în 2016 de către Michelin în Europa, din care 7223 necesitau o ajustare a presiunii.

CE ANVELOPE SUNT COMPATIBILE CU VEHICULELE DVS. PENTRU PORTURI ȘI CARIERE ?

MICHELIN TireCare TPMS este compatibil cu toate mărcile de anvelope.

Vă rugăm să găsiți aici lista anvelopelor MICHELIN compatibile în funcție de vocație.

Pentru porturi:

Pentru construcții / cariere :

Toate anvelopele sunt cuprinse între 25 și 49", cu excepția anvelopelor MICHELIN 12.00 R 24 XZM și MICHELIN 14.00 R 24 XZM, care sunt disponibile și în 24".

tyre-pressure

Gestionați presiunea din anvelope cu instrumentul de îndrumare în privința presiunii

contact-us-white

Cereți gratuit o ofertă online

Mențiuni legale :

(1) Ipoteza simulării desfășurate pe o Basculantă Rigidă (Rigid Dump Truck RDT) echipată cu anvelope 24.00 R 35 cu consum de 45 litri pe oră, o subpresiune considerată de 20% și în 20% din timp: Evaluare = ((Impactul subpresiunii asupra consumului de combustibil exprimat în % * Consumul mediu de combustibil în litri pe oră) * Numărul de ore cu subpresiune ((Impactul acestei subpresiuni asupra consumului de combustibil în % * Consumul mediu de combustibil în litri pe oră) * Numărul de ore cu subpresiune) + ((Impactul performanței anvelopei în % * Numărul de anvelope pe utilaj) * (Prețul mediu al unei anvelope / Durata de viață medie a unei anvelope în ani)) + (Numărul de perforări pe utilaj pe an * Întreruperea cauzată de o perforare în ore) * Costul pentru o oră de întrerupere + (Costul unei anvelope îndepărtate după o perforare * Numărul de anvelope îndepărtate după o perforare). Aceste date sunt orientative și pot varia în funcție de parametrii utilizați în simulare. Michelin nu își asumă răspunderea pentru această ipoteză de simulare în cazul în care clientul nu îndeplinește condițiile testării efectuate.

(2) Sursă: CATERPILLAR QUARRY DAYS (Zilele dedicate carierelor Caterpillar), 2017

(3) Sursă: Maintainance and usage guide (Ghid de întreținere și utilizare) – Michelin 2017

* Sondaj de satisfacție desfășurat cu utilizatori Tirecare TPMS în martie-mai 2021

** Din materialele noastre video cu mărturii ale clienților

Utilizaţi o versiune veche a browserului web.

Utilizați un browser care nu este acceptat de acest website. Aceasta înseamnă că este posibil ca unele funcționalități să nu meargă. Acest lucru poate duce la comportamente ciudate atunci când navigați.

Utilizați sau actualizați/ instalați unul dintre următoarele browsere pentru a profita din plin de acest website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+